İpekyolu Gümrük Ticaret ve Bölge Müdürü Eken'e Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

İpekyolu Gümrük Ticaret ve Bölge Müdürü Eken'e Veda Yemeği

Şırnak Valiliği, Gümrükler Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığına atanan İpekyolu Gümrük Ticaret ve Bölge Müdürü Hasan Eken için veda yemeği verdi.

05.11.2014 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak Valiliği, Gümrükler Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığına atanan İpekyolu Gümrük Ticaret ve Bölge Müdürü Hasan Eken için veda yemeği verdi.

Şırnak Valisi Hasan İpek, yemek öncesinde özverili çalışmalarından dolayı Eken'i, başarı belgesi ile taltif ederek, Şırnak hatırası olarak ilin simgesi olan Hz. Nuh'un gemisinin maketini hediye etti.

İpek, Eken'in Habur gibi Türkiye'nin en önemli sınır kapılarından birinin bulunduğu bir bölgede önemli görevlerde bulunduğunu ve bu görevi 4 yıla yakın bir süredir başarıyla yürüttüğünü belirtti.

Bundan sonra Eken'in Ankara Gümrükler Bölge Müdürlüğü'nde Daire Başkanı olarak görev yapacağını dile getiren İpek, "Kendisine bundan sonraki hayatında ve yaptığı görevlerde başarılar diliyor ve Şırnak'taki çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Bu arada, Eken'in yerine Esenboğa Gümrük Müdürü Tuncay Bayraktar'ın atandığı ve önümüzdeki Perşembe günü devir teslim töreni yapılacağı belirtildi.

Eken, 2011 yılında İzmit Gümrük ve Muhafaza Başmüdürlüğü'nden İpekyolu Gümrük Ticaret ve Bölge Müdürlüğüne atanmıştı. - Şırnak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İpekyolu Gümrük Ticaret ve Bölge Müdürü Eken'e Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement