İphone 7 İçin Söylenen Diğer İddialar - Son Dakika
Teknoloji

İphone 7 İçin Söylenen Diğer İddialar

İphone 7 İçin Söylenen Diğer İddialar

7. nesil iPhone hakkında konuşmak için erken ama rivayetler sona ermiyor.

17.11.2014 11:12
Hasan Uğur Nayır - -

Apple'ın ikonik akıllı telefonunun yenilenmensi için tarih bir hayli erken. Hatta arada iPhone 6S ve iPhone 6S Plus var, fakat söylentiler biter mi? Asla sona ermez, arka arkaya gelirlar. Dün sizlere iPhone 7'le alakalı bazı iddiaları bildirmiştik, şimdi bunlara ek olarak farklı bir rapor daha var.


Yenilenen kamera ve diğer ayrıntılar


Christiantoday sitesi iPhone 7'de likit metal olacağını ileri sürmüştü. Ibtimes.com sitesinin paylaştığı bilgi de likit metal kullanımına yönelik. Cupertino'lu şirket yeni bir #bendgate skandalının önüne geçmek için bunu yapabilir, likit metalin ismi uzun zamandır Apple'la anılıyor. Bunlar dışında 4 çekirdekli işlemci, 256 GB'lık dahili depolama alanı yeni iddialar arasında bulunuyor. Yeni depolama seçeneği gelecek seneki iPhone 6S'te olabilir. İlginç bir bilgi ise kameranın 14 MP olacağı şeklinde.


Raporda Samsung Galaxy Beam gibi dahili bir projektörün iPhone 7'de olacağı belirtiliyor. Bunlarla birlikte yeni teknolojiye dayalı bir pil olacak, bu pil daha genişletilmiş bir süre sunacak. iPhone 7'nin iPhone 6 Plus'ın 5.5 inç'lik ekranından daha büyük ekranla geleceği ileri sürülüyor.


Genel olarak Apple tasarım konusundaki geliştirmeleri tek rakamlı modellerde yaptı. S modelleri ise biraz daha geliştirilmiş oluyor, ancak tasarım konusunda bir değişiklik sunmuyor. Şu zamana kadar S modellerinin tasarımı bir önceki modelle aynı oldu. Bu yüzden büyük safir ekran, likit metal gibi özelliklerin 6S veya 6S Plus'ta olması biraz zor bir ihtimal. Ancak 14 MP kamera, 256 GB'lık depolama alanı, 4 çekirdekli işlemci, 2 GB RAM gibi özellikler gelecek sene çıkması beklenen S modellerinde olabilir. 2 GB RAM demişken, iPad Air 2'den sonra 2 GB LPDDR4 RAM'in ismi iPhone 6S ve 6S Plus'la anılmaya başlandı. Diğer yandan Apple'ın iPhone 7'yi başka bir isimle çıkarağı da söyleniyor.


Sizin bu konudaki düşünceleriniz nedir? Apple'dan ne gibi değişiklikler bekliyorsunuz?



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji İphone 7 İçin Söylenen Diğer İddialar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement