IŞİD 50 Kişiyi Öldürdü, 200 Kişiyi Rehin Aldı - Son Dakika
Güncel

IŞİD 50 Kişiyi Öldürdü, 200 Kişiyi Rehin Aldı

IŞİD, Irak'ın Ramadi kentinde aralarında kadınların da bulunduğu 50 kişiyi öldürdü. Kadın ve çocukların bulunduğu 200 kişi ise IŞİD militanları tarafından rehin alındı.

31.10.2014 23:16  Güncelleme: 23:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Irak'ın Ramadi kentinde terör örgütü IŞİD'in, aralarında kadınların da bulunduğu 50 kişiyi öldürdüğü, 200 kişiyi rehin aldığı bildirildi.

"50 KİŞİYİ BAŞLARINDAN VE GÖĞÜSLERİNDEN VURDULAR"

AA muhabirine konuşan Sünni aşiretlerden El-Bunimer aşireti şeyhi Naim el-Kaud, "IŞİD militanları, Hit ilçesindeki El-Bunimer aşireti mensuplarına zor kullanarak Ras'ul Ma bölgesine götürdü. Aralarında kadınların da olduğu 50 kişiyi, başından ve göğsünden ateşli silahlarla vurarak öldürdü" dedi.

200 KADIN VE ÇOCUK REHİN ALINDI

Örgüt militanlarının ayrıca aynı bölgede aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 200 kişiyi alıkoyduğunu belirten Kaud, onların da öldürülmesinden endişe duyduklarını ifade etti.

IŞİD'in alıkoyduğu 200 kişiyi kuşatma altında tuttuğuna dikkati çeken Kaud, hükümetin hemen müdahale etmesini talep ederek, "Kuşatmanın yarılarak su ve gıda yardımı ulaştırılması gerek, yoksa açlık ve susuzluktan ölebilirler" dedi.

Otorite boşluğunun yaşandığı Irak'ta, terör örgütü IŞİD öncülüğündeki silahlı gruplar, haziranda Musul başta olmak üzere bazı bölgelerin kontrolünü ele geçirmişti.

IŞİD 50 Kişiyi Öldürdü, 200 Kişiyi Rehin Aldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel IŞİD 50 Kişiyi Öldürdü, 200 Kişiyi Rehin Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • EKREM DAGTEKİN: Amerika İsrail=Işid bunların arkasında büyük israil projesi yatıyor ALLAH müslümanları korusun amin 15 6 Yanıtla
  • ilyas: bu işdi destekleyenler Allhanız yokmu onu destekliyorsunuz adamllara islmiyetin adını karalıyor hala destekleyen var 10 11 Yanıtla
  • .: ALLAH AŞKINA BAŞKA HABER YOKMU BÜTÜN HABERLERDE YA IŞİD YADA KOBANİ YETER YA ADAMLARIN PROGABANDASINI YAPMAYIN ARTIK 9 10 Yanıtla
  • sinan06: Ne oldu kahraman!!!! peşmerge yine tabanları yağlayıp kaçmış anlaşılan. 8 8 Yanıtla
  • Veysel: İŞIDe sesleniyorum, kobaneye gizlice gece geçiş yapan Peşmerge ve ÖSO yü görmezden gelin. 5 11 Yanıtla
  • DİNSİZİN HAKKINDAN İMANSIZ GELİR: başlık yeter sanırım uzun lafa gerek yok. . . 6 4 Yanıtla
  • Serdar camur: Dünyanın neresinde olursa olsun terör terör dur bazı ülkelerin çıkarları doğrultusunda var edilmiş katliam cilardir. Bu teröre karşı dik durup vatanımız bolunmeyecegini hangi güç olursa olsun bizim bir bütün olduğumuzu herkezin öğrenmesi lazım 5 5 Yanıtla
  • Çerkez oğlu: İSRAİL yavaş yavaş amacına ulaştı sıra türkiyedesiyonist yahudiler için vaad edilmiş topraklar nil ve fırat nehri arasında kalan topraklardır ve türkiye' nin doğu kısmı da bu proje içindedir. bu projenin türkiye ayağı ise pkk örgütüdür. bağımısz kürdistan devleti yalanıyla kandırılan kürtler türklere karşı doldurularak ve emperyalist güçlerden hem maddi hem manevi destek alarak ülkemizin doğu tarafında terör estirmektedir. 6 3 Yanıtla
  • bir turke yakışmayan sözler: bir turke yakışmayan sözler yazık düştuğunuz durama bakın haber ırakla ilgili siz konuyu nereye getirdınız 4 4 Yanıtla
  • fatih varımlı: Haklısın kardeşim bu oyunun arkasında büyük israil projesi var Işid dediğin topluluk yahudi ve ermenilerden oluşmaktadır 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İçişleri Bakanı: 'MAHZEN-14' Operasyonlarıyla Organize Suç Örgütü Çökertildi
    14:17 İçişleri Bakanı: 'MAHZEN-14' Operasyonlarıyla Organize Suç Örgütü Çökertildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 11 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen 'MAHZEN-14' operasyonlarında elebaşılığını Onurcan Bildik'in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 50 şüpheli yakalandı. Operasyonlar sonucu, suçtan elde edildiği değerlendirilen 150 milyon TL değerinde taşınmaza el konuldu.

  • Kırklareli Müftülüğü Şiir Okuma Yarışması Düzenlendi
    14:15 Kırklareli Müftülüğü Şiir Okuma Yarışması Düzenlendi

    Kırklareli Müftülüğü tarafından düzenlenen şiir okuma yarışmasında, ortaokul öğrencileri Mehmet Akif Ersoy'un şiirlerini ezbere okuyarak yarıştı. İl Müftüsü Yusuf Eviş, dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi ve yarışmaya katılan tüm öğrencilere teşekkür etti.

  • Vahap Seçer, Mersin Cemevi'ni Ziyaret Etti
    14:15 Vahap Seçer, Mersin Cemevi'ni Ziyaret Etti

    Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Mersin Cemevi'ni ziyaret etti. Seçer, Mersin'in kapsayıcı ve kucaklayıcı anlayışa ihtiyacı olduğunu belirterek, gelecek 5 yılda Mersin'i daha iyi noktalara götüreceklerini söyledi.

  • Bursa'da 2023 yılında çıkan orman yangınlarında zarar gören araziye 180 bin fidan dikilecek
    14:14 Bursa'da 2023 yılında çıkan orman yangınlarında zarar gören araziye 180 bin fidan dikilecek

    Bursa'da 2023 yılında çıkan orman yangınlarında zarar gören 177 hektarlık orman arazisine 180 bin fidan dikilecek. Bursa Orman Bölge Müdürü Esat Şimşek, yangın sonrası yapılan fidan dikim çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Şimşek, yangında zarar gören alanların orman statüsüne kavuşması için ağaçlandırma ve fidan dikme faaliyetlerinin sürdürüldüğünü belirtti. Ayrıca, Bursa Orman Bölge Müdürlüğü'nün orman yangınlarını önleme ve mücadele konusunda çalışmalara başladığı da aktarıldı.

  • Ankara'da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Gözaltına Alındı
    14:14 Ankara'da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Ankara'nın Mamak ilçesinde yapılan operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 4 şüpheli gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir iş yerinde yapılan aramada 40 bin 627 sentetik uyuşturucu hap ve av tüfeği ele geçirdi. Şüphelilerin adliyeye sevk edileceği bildirildi.

  • Kastamonu'da Ruhsatsız Tabanca Yakalanan Şahıs Hakkında Adli İşlem Başlatıldı
    14:14 Kastamonu'da Ruhsatsız Tabanca Yakalanan Şahıs Hakkında Adli İşlem Başlatıldı

    Kastamonu'da polis ekipleri tarafından durdurulan araçta yapılan aramada, 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabanca takılı şarjör içinde 7 adet fişek ele geçirildi. Yakalanan şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Erdoğan'ın Kıbrıs açıklaması Yunanistan'ı karıştırdı
    14:12 Erdoğan'ın Kıbrıs açıklaması Yunanistan'ı karıştırdı

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ankara'da askerlerle iftar programında yaptığı konuşmada Kıbrıs ile ilgili sözleri Yunanistan'da tepkilere neden oldu. Ana muhalefet partisi SYRIZA, Yunan hükümetine Erdoğan'ın sözlerine resmi bir tepki gösterilmesi çağrısında bulundu ve Türkiye'nin Atina Deklarasyonu'nu ihlal ettiğini belirtti. SYRIZA, Miçotakis hükümetini şeffaf olmayan bir dış politika izlemekle suçladı.

  • İstanbul Fatih'te Tebliğci Tarafından Uyarılan Vatandaşlar Kaydedildi
    14:12 İstanbul Fatih'te Tebliğci Tarafından Uyarılan Vatandaşlar Kaydedildi

    İstanbul Fatih'te bir kafede oturan vatandaşlar, oruç tutmadıkları için bir tebliğci tarafından uyarıldı. Tebliğcinin görüntüleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Videonun altında yapılan yorumlarda hoşgörü ve uyarı şekli tartışıldı.


Advertisement