Iraklı 71 Yaşındaki Hastaya Samsun'da By-pass Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Iraklı 71 Yaşındaki Hastaya Samsun'da By-pass Yapıldı

Iraklı 71 Yaşındaki Hastaya Samsun\'da By-pass Yapıldı

Samsun'a tedavi için gelen 71 yaşındaki Iraklı Ataullah Obaid Ouda'da 4 damarının tıkalı olduğu tespit edilerek by-pass ameliyatı yapıldı.

19.11.2015 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'a tedavi için gelen 71 yaşındaki Iraklı Ataullah Obaid Ouda'da 4 damarının tıkalı olduğu tespit edilerek by-pass ameliyatı yapıldı.

Irak'ın başkenti Bağdat'ta yaşayan Ataullah Obaid Ouda, kalp rahatsızlığının tedavisi için Samsun'un Atasam Hastanesi'ne başvurdu. Burada Kalp-Damar Cerrahisi Uzmanı Doç.Dr. Mehmet Özkan tarafından tetkikleri yapılan Ataullah Obaid Ouda'da ekokardiyografi ve anjiografi sonuçlara göre hem kalp kapakçığı, hem de kalp damarlarında problem olduğu tespit edildi. Hasta ile ilgili bilgi veren Kalp-Damar Cerrahisi Uzmanı Doç.Dr. Mehmet Özkan, "Hastamızın anjiyografi sonucu tespit edilen dört tıkalı damarına ve kaçak olan mitral kapağına kalp-damar cerrahisi ekibimizle birlikte koroner by-pass ve mitral kapak replasmanı ameliyatı gerçekleştirdik. İlaveten hastamızda kalp yetmezliği ve akciğer rahatsızlığı da mevcuttu. Çok riskli bir ameliyattı. Başarıyla sonuçlandırıldı. İleri yaşına rağmen tedaviye çok kısa sürede cevap vermesi bizi ve yakınlarını mutlu etti. Nekahat dönemini hastanemizde konforlu bir şekilde geçiriyor. Kısa sürede yeniden eski sağlığına kavuşup ülkesine gidecek" diye konuştu. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Iraklı 71 Yaşındaki Hastaya Samsun'da By-pass Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement