İşadamı Silahlı Saldırıda Yaralandı (2) - Son Dakika
Güncel

İşadamı Silahlı Saldırıda Yaralandı (2)

İşadamı Silahlı Saldırıda Yaralandı (2)

"TEHDİT VE ŞANTAJA UĞRADIM"Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde uğradığı silahlı saldırıda yaralanan işadamı Ersin Danış'ın hastanedeki tedavisi sürüyor.

08.12.2016 17:52

"TEHDİT VE ŞANTAJA UĞRADIM"

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde uğradığı silahlı saldırıda yaralanan işadamı Ersin Danış'ın hastanedeki tedavisi sürüyor. Silahlı saldırıya uğradığı yerin bar değil, bir restorant olduğunu belirten Danış, saldırının bir borç alacak sorunu olmadığını söyledi.

Kendisine tehdit ve şantaj yoluyla gözdağı verilmek istendiğini ileri süren Ersin Danış, olayın yargıda olduğunu ve bu aşamada fazla bir şey söylemek ismediğini belirtti. Danış, "Adalet yerini bulacaktır. Ancak beni üzen tek şey, benim bir işadamı olarak Çorlu'da bir restorana maç izlemek üzere gitmem ve olayın burada meydana gelmiş olması. Öte yandan Ak Parti'de siyaset yapıyor olmam, bu çirkin saldırı sonrası hem beni, hem partimi yıpratmak üzere yapılan bir olaydır. 30 yılı aşkın süredir Çerkezköy ve Çorlu'da süren ticari hayatımızda hem aile olarak, hem birey olarak bizim ticaretimizin ve siyasetimizin kimlerle hangi seviyede olduğunu kamuoyu iyi bilmektedir. Kamuoyunun doğru bilgilenmesi adına bu açıklamayı yapma ihtiyacı duydum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İşadamı Silahlı Saldırıda Yaralandı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement