Işın Karaca'nın Nikah Şahidi Demet Akalın, Düğün Saati AVM'deydi - Son Dakika
Magazin

Işın Karaca'nın Nikah Şahidi Demet Akalın, Düğün Saati AVM'deydi

Işın Karaca'nın düğününde nikah şahidi olan ve şahitliğini yapmadan töreni terk eden Demet Akalın'ın, düğün saatlerinde Akmerkez'de olduğu ortaya çıktı. İki ünlü ismin arasının açıldığı konuşuluyor.

31.12.2016 11:25  Güncelleme: 11:36

Işın Karaca, 22 yıllık arkadaşı Tuğrul Odabaş'la dünya evine geçtiğimiz günlerde girdi. Nikah şahidi olan Demet Akalın'ın törenden ayrılması geceye damgasını vurmuştu. Şimdi ise konuyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

AYNI SAATLERDE AVM'DE GÖRÜNTÜLENDİ

Kızı Hira'nın hastalığını gerekçe göstererek geceye katılmayan Demet Akalın'ın aynı saatlerde eşi ve kızıyla Akmerkez'de görüntülenmesi kafa karıştırdı. Akalın'ın düğüne gelmediğini muhabirlerden öğrenen Işın Karaca şaşkınlığını, "Aaa, Demet gelmemiş mi, haberim yok" sözleriyle ifade etti.

GERİLİM KINA GECESİNDE BAŞLADI

Düğünün başlamasına saatler kala Demet Akalın, hasta olduğunu söylediği kızı Hira ve eşi Okan Kurt'la Akmerkez'de görüntülendi. Kısa bir alışveriş turu yapan üçlü, yemek yiyip AVM'den ayrıldı. İkilinin arasının Karaca'nın kına gecesinde açıldığı öğrenildi.

KENDİSİNİ SAVUNDU

Demet Akalın iddialarla ilgili, "Kızım ateşler içindeydi. Keyfi yerine gelsin diye AVM'ye götürdük" sözleriyle kendini savundu. Demet'in düğünü beğenmediği ve "Aç kaldım" diyerek ortamı terk ettiği de söylentiler arasında.

(Kaynak: HT Magazin)

Işın Karaca\'nın Nikah Şahidi Demet Akalın, Düğün Saati AVM\'deydi

Son Dakika Magazin Işın Karaca'nın Nikah Şahidi Demet Akalın, Düğün Saati AVM'deydi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement