İskenderunlu Yelkenci Elmas Gül Koca, İkinci Oldu - Son Dakika
Yerel

İskenderunlu Yelkenci Elmas Gül Koca, İkinci Oldu

İskenderunlu Yelkenci Elmas Gül Koca, İkinci Oldu

İskenderun Yelken Kulübü Sporcusu Elmas Gül Koca, Türkiye Yelken Federasyonu tarafından Bodrum/Bitez de gerçekleştirilen optimist-laser yelken yarışlarında kızlar klasmanında ikinci oldu.

25.05.2016 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İskenderun Yelken Kulübü Sporcusu Elmas Gül Koca, Türkiye Yelken Federasyonu tarafından Bodrum/ Bitez de gerçekleştirilen optimist-laser yelken yarışlarında kızlar klasmanında ikinci oldu.

16-21 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen ve 37 kulüpten 222 sporcunun katılım gösterdiği yelken yarışlarına İskenderun Yelken Kulübü'den 11 sporcu ile katıldı. 6 gün süren yarışlarda toplam 10 yarış yapıldı. İskenderun Yelken Kulübü sporcularından Elmas Gül Koca, kızlar klasmanında 2. olarak kürsüye çıkma başarısı gösterdi.

Yarışlar sonunda değerlendirme yapan İskenderun Yelken Kulübü antrenörü Gökhan Durkal "Bu yarış, milli takıma seçilme kriterlerinden birisini oluşturduğu için bizim için ayrı bir öneme sahipti. Böylesi ulusal bir şampiyonada rakiplerimizi geride bırakarak, Avrupa şampiyonasına katılım için önemli bir virajı geride bıraktığımız için mutluyuz. Sporcularımızı gayret ve başarıları için kutluyorum. Bizlere yarışmalara katılma imkanı sunan, maddi ve manevi anlamda her zaman yanımızda olan Başkanımız Meriç Özkaya'ya,yönetim kurulu üyelerimize ve sporcularımızın ailelerine teşekkür ediyorum" diye konuştu. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İskenderunlu Yelkenci Elmas Gül Koca, İkinci Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement