İSKİ Çukuru İşçiye Mezar Oldu - Son Dakika
Güncel

İSKİ Çukuru İşçiye Mezar Oldu

İSKİ Çukuru İşçiye Mezar Oldu

İstanbul Ümraniye'de İSKİ'nin atık su kanal çalışması sırasında göçük altında kalan işçi hayatını kaybetti.

29.09.2014 13:15  Güncelleme: 15:40

İstanbul Ümraniye'de Dudullu Esenşehir Mahallesi Baraj Yolu Caddesi’nde İSKİ'nin yaptığı kanalizasyon çalışması sırasında göçük meydana geldi. Göçükte bir işçi toprak altında kaldı. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonrası işçinin cansız bedenine ulaşıldı.

BİR İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ, BİR İŞÇİ YARALANDI

Ümraniye’de, İSKİ’nin kanalizasyon çalışması sırasında göçük altında kalan 33 yaşındaki taşeron işçi hayatını kaybetti. Bir işçi de yaralandı.

KANALİZASYON ÇALIŞMASI SIRASINDA GÖÇÜK MEYDANA GELDİ

Dudullu Esenşehir Mahallesi Baraj Yolu Caddesi’nde İSKİ’nin kanalizasyon çalışması sırasında küçük çaplı göçük meydana geldi. Bunun üzerine diğer işçiler tahta ve demir parçalarıyla önlem almaya çalıştı. Ancak bir süre sonra ikinci bir göçük meydana geldi. Toprak altında kalan 33 yaşındaki Kadir Taştan isimli taşeron firma çalışanı hayatını kaybetti. Bu arada, Taştan’a yardım etmeye çalışan Celil Dağlar isimli başka bir işçi de yaralandı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, Taştan’ın cesedini çıkarmak için uzun süre uğraştı. Göçükten çıkartılan Taştan’ın cesedinin incelemenin ardından morga kaldırılması bekleniyor.

"ÖNCE KÜÇÜK ÇAPLI BİR GÖÇÜK OLUŞTU"

Kadir Taştan’ın arkadaşları, önce küçük çaplı bir göçüğün meydana geldiğini ve kendilerinin önlem almaya çalıştığını söyledi. İkinci göçükte arkadaşları Taştan’ın toprak altında kaldığını ifade etti.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

CHP, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'Nİ SUÇLADI

Öte yandan, olay yerinde inceleme yapan Sancaktepe Belediyesi'nin CHP'li meclis üyesi Servet Baylan, Temmuz ayında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne İSKİ'nin dere ıslahı ve kanalizasyon çalışmaları sırasında önlem alınmadığı ve her an işçi ölümlerinin yaşanabileceğini dair dilekçe verdiğini söyledi. Baylan, yetkililere tepki gösterdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İSKİ Çukuru İşçiye Mezar Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • aaa: put pereste bak!!!! 35 2 Yanıtla
  • fıtrat: Kanal kazası için bu işin fıtratında var, değil mi? Bugünkü metro kazası için de bu işin fıtratında var diyelim, yahu bu dönemde fıtratında var demelerimiz arttı sanki. . ? 9 1 Yanıtla

Advertisement