İskilipgücü Spor'da Hedef Bin Üye - Son Dakika
Yerel

İskilipgücü Spor'da Hedef Bin Üye

İskilipgücü Spor\'da Hedef Bin Üye

İskilipgücü Spor Kulübü yeni bir uygulamayı hayata geçirdi.

26.08.2015 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İskilipgücü Spor Kulübü yeni bir uygulamayı hayata geçirdi. Kulüp adına üyelik kartları bastıran İskilipgücü, kulübe üye olanlara bu kartlardan dağıtıyor. Bu karta sahip olan kişiler ise kulübün anlaşmalı olduğu firmalardan yapacağı alış verişlerde indirim imkanından yararlanıyor.

İskilipgücü üyelik kartına sahip olmanın yıllık bedeli 36 TL. Vatandaşlar bu uygulama ile kulübe yıllık 36 TL gibi cüzi bir fiyatla üye olurken, kulübe destek sağlamasının yanında, kulübün anlaşma yaptığı firmalar ile de yapacağı alış verişlerde yüzde 3'ten yüzde15'a kadar indirim imkanından faydalanabiliyor. Uygulama hem esnafın hem de vatandaşın şimdiden büyük beğenisini topladı.

HEDEF BİN ÜYE

İskilipgücü Spor Kulübü üyelik kartı uygulaması ile bin üyeye ulaşmayı hedefliyor. Yıllık 36 TL ödeyerek kulübün bu özel kartına sahip olan vatandaşlar, İskilip'te spora desteğin yanı sıra kartın bir çok avantajından yararlanabiliyor. Kulübe destek olmak için harekete geçen İskilip esnafı İskilipgücü üyelik kartına sahip olan vatandaşlara alışverişlerinde indirim imkanı sunuyor. Kart sahipleri giyimden eşyaya, gıdadan teknolojik hizmetlere kadar bir çok indirimden bu kart sayesinde faydalanıyor.

KART FIRSATLARI

İskilipgücü kartına sahip olunmasının her zaman için ayrıcalıklı olmasını hayal ettiklerini ifade eden Kulüp Başkanı Nihat Armutçu, FB, GS, BJK, TS gibi büyük takımlardan esinlendiklerini söyledi. FB'nin 1 milyon üye kampanyasından ilham aldıklarının altını çizen Armutçu, tüm İskilip halkını İskilipgücü kartına sahip olmaya davet ederek İskilipgücü'nün ayrıcalıklarından faydalanmaları çağrısında bulundu. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İskilipgücü Spor'da Hedef Bin Üye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement