Eski G.Saraylı Bouzid, Amatör Lige Transfer Oldu - Son Dakika
Spor

Eski G.Saraylı Bouzid, Amatör Lige Transfer Oldu

Galatasaraylı eski futbolcu, 31 yaşındaki Ismail Bouzid, amatör seviyede kabul edilen Lüksemburg'un Niederkorn takımına transfer oldu.

29.11.2014 17:18  Güncelleme: 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir dönem Galatasaray forması da giyen İsmael Bouzid, amatör seviyede kabul edilen Lüksemburg'un Niederkorn ekibine transfer oldu.

2007/2008 sezonunda kısa süreli bir Galatasaray macerası yaşayan 31 yaşındaki oyuncunun Lüksemburg'a gitmesi şaşkınlıkla karşılanırken yaptığı açıklamada, "Amatör bir ligde ya da en azından amatör kabul edilen bir seviyede futbol oynamak başıma ilk defa gelecek. Umarım bu çok karmaşık hal almaz. Bunun olmaması için her şeyi yapacağım. Hiçbir şeyi ihmal etmeyeceğim. Yeni bir hayata başlıyorum ve kendimi buna hazırladım" dedi.

"YENİDEN O NOKTAYA DÖNECEĞİM"

Galatasaray günlerine de değinen Bouzid, "Galatasaray ile Avrupa'da oynadım ve yeniden o noktaya döneceğim" diyerek iddiasını ortaya koydu.

Kariyerinde Galatasaray'ın dışında Metz, Kaiserslautern, Troyes, Ankaragücü, Hearts ve Kilmarnock gibi ekiplerde de top koşturan defans oyuncusu Cezayir Milli Takımının da değişmezleri arasındaydı.

Eski G.Saraylı Bouzid, Amatör Lige Transfer Oldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Eski G.Saraylı Bouzid, Amatör Lige Transfer Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • MARKAJ: Attan indim eşşeğe bindim demek işte bu oluyor. . . 2 1 Yanıtla
  • taşeron: hhhhhhhhhh 0 1 Yanıtla

Advertisement