İsmail Kartal: Erkan Zengin'i İstiyoruz - Son Dakika
Spor

İsmail Kartal: Erkan Zengin'i İstiyoruz

İsmail Kartal: Erkan Zengin\'i İstiyoruz

İsmail Kartal, Başakşehir maçı sonrası yaptığı açıklamalarda Eskişehirspor'dan ayrılacak olan Erkan Zengin'i transfer etmek istediklerini doğruladı.

03.01.2015 22:02

Spor Toto Süper Lig'de 16. hafta karşılaşmalarında sahasında konuk ettiği Başakşehir'i 2-0'lık skorla mağlup eden Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal maç sonu açıklamalarında önemli mesajlar verdi. Lig TV'ye konuşan Kartal, "Ligin iyi takımlarından birini yendik. Son 10 maçın 8'ini kazandık 2'sinde beraberlik aldık. Bunun mutluluğunu yaşıyorum. Kendi taraftarımızın önünde pozisyon vermeden net bir galibiyet aldık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. İyi bir tatili hak ettiler." dedi."ŞAMPİYON OLACAĞIZ"İkinci devreye en iyi şekilde hazırlanarak sezonu şampiyon olarak tamamlayacaklarını iddia eden Kartal, şöyle devam etti: "Arkadaşlarımla beraber ilk devre sonunda 2-3 puan daha alabileceğimizi düşünmüştük. Ama 36 puan az değil ve yarınki derbinin sonucuna bakacağız." ERKAN ZENGİN AÇIKLAMASI53 yaşındaki teknik adam, Eskişehirspor'dan ayrılmak istediğini açıklayan Erkan Zengin'in transferiyle ilgili sorulan soruya ise şu yanıtı verdi: "Erkan Zengin'i istediğimiz doğrudur. Başkanımız ve yöneticilerimiz bana Erkan'ı sordular ben de 'Alabilirsiniz' dedim. Afrika kupası için bazı oyunculardan yararlanamayacağız. Bu transferi bu yüzden istedim. Yöneticilerimiz ilgileniyor."

//

addCustomPlayer('1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', '', '', 620, 569, 'perf1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', 'eplayer16', {age:1417474883930});

//

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor İsmail Kartal: Erkan Zengin'i İstiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement