İsmail Kartal: Keşke Benim Dönemimde Bu Transferler Yapılsaydı - Son Dakika
Spor

İsmail Kartal: Keşke Benim Dönemimde Bu Transferler Yapılsaydı

İsmail Kartal: Keşke Benim Dönemimde Bu Transferler Yapılsaydı

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü İsmail Kartal, yeni transferlerle ilgili, "Hayırlı olsun. Keşke benim dönemimde de bu tarz transferler yapılsaydı" dedi.

29.06.2015 13:50

Sarı-lacivertli takımın başında geçtiğimiz sezon 4. yıldız mücadelesi veren İsmail Kartal, bu hedefine ulaşamamıştı. Sezonun bitmesinin ardından sarı-lacivertliler ile yollarını ayıran Kartal, Anadolu Kavağı'nda dinlenmeye çekildi. 54 yaşındaki teknik adam, bir yandan sezonun yorgunluğunu attığını, bir yandan da Süper Lig ekiplerinden teklif beklediğini söyledi.

"KEŞKE BENİM DÖNEMİMDE YAPILSAYDI"

İsmail Kartal, Fenerbahçe'nin yeni transferleriyle ilgili olarak, "Hayırlı olsun. Keşke benim dönemimde de bu tarz transferler yapılsaydı. Ben de oyuncu alınmasını istemiştim ama olmadı" diye konuştu.

"BAŞARI YAKALANIR İNŞALLAH"

Fenerbahçeli olduğunu belirten Kartal, "Kulübümüzün her zaman başarılı olmasını isterim. İnşallah yeni futbolcular ve yeni teknik heyet ile Avrupa ve Türkiye'de büyük başarılar yakalanır" ifadelerini kullandı.

54 yaşındaki hoca, 4 yıl Sarı-Lacivertliler'in teknik heyetinde görev aldıktan sonra geçtiğimiz sezon takımın teknik direktörlüğünü yapmıştı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor İsmail Kartal: Keşke Benim Dönemimde Bu Transferler Yapılsaydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement