Isparta'da Fetö'den 1 Tutuklama (2) - Son Dakika
Güncel

Isparta'da Fetö'den 1 Tutuklama (2)

Isparta\'da Fetö\'den 1 Tutuklama (2)

7 ŞÜPHELİ TUTUKLANDIIsparta'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında geçen perşembe gününden itibaren yürütülen operasyonlarda IYAŞPARK AVM Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol'un da aralarında bulunduğu toplam 37 işadamı gözaltına alındı.

18.10.2016 00:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

7 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Isparta'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında geçen perşembe gününden itibaren yürütülen operasyonlarda IYAŞPARK AVM Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol'un da aralarında bulunduğu toplam 37 işadamı gözaltına alındı. Polis merkezindeki işlemlerinin ardından bugün savcılığa sevk edilen 9 şüpheliden Bahattin Şenol, Mehmet Ali Işık, Mustafa Yaşar Sarman, Hasan Telli, İrfan Boztepe, Mehmet Tokay ve Mustafa Karatuğ 'himmet' adı altında FETÖ/PDY'ye finansal destek sağladığı iddiasıyla tutuklandı. Isparta Belediye Meclis Üyesi Ak Partili S.G. adli kontrol şartıyla işadamı A.S. ise savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Gözaltındaki 28 şüphelinin işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

4 SAĞLIK ÇALIŞANINA GÖZALTI

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Isparta Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 2 doktor ve 2 sağlık personeli de gözaltına alındı. Şüpheliler ifadeleri için polis merkezine götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Isparta'da Fetö'den 1 Tutuklama (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement