İsrail'den Suriye'ye Misilleme: 1 Ölü, 7 Yaralı - Son Dakika
Güncel

İsrail'den Suriye'ye Misilleme: 1 Ölü, 7 Yaralı

Özge DÜZGÜN/ DHA- Suriyeli askeri bir yetkili, Suriye devlet televizyonuna yaptığı açıklamada İsrail savaş uçaklarının Suriye'nin güneyindeki Kuneytire iline hava operasyonu düzenlediğini duyurdu.

21.08.2015 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özge DÜZGÜN/ DHA- Suriyeli askeri bir yetkili, Suriye devlet televizyonuna yaptığı açıklamada İsrail savaş uçaklarının Suriye'nin güneyindeki Kuneytire iline hava operasyonu düzenlediğini duyurdu. Düzenlenen hava operasyonunda 1 asker öldü, 7 kişi de yaralandı.

Suriye Resmi haber Ajansı (SANA)'nın haberine göre ismi açıklanmayan yetkili, devlet televizyonuna verdiği demeçte Salı günü Suriye'deki İslami Cihad Örgütü üyelerinin İsrail tarafını bombalamasından sonra, Israil'in de Salı akşamı buna karşılık bir misilleme yaptığını duyurdu. Saldırıda 1 askerin öldüğü 7 kişinin de yaralandığı duyuruldu.Israil Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada misillemenin "İslami Cihat Örgütünün maksatlı ve planlı saldırısı" üzerine yapıldığı açıklandı. Roketlerin Ulaşım Müdürlüğü ve Belediye binasının da vurulduğu bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İsrail'den Suriye'ye Misilleme: 1 Ölü, 7 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement