İsrail'in Gazze Saldırıları - Son Dakika
Yerel

İsrail'in Gazze Saldırıları

İsrail\'in Gazze Saldırıları

Kelkit Tüketiciyi Koruma ve Bilinçlendirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Demir, İsrail ürünlerinin boykot edilmesini istedi.

21.07.2014 13:25

Kelkit Tüketiciyi Koruma ve Bilinçlendirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Demir, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları karşısında İsrail ürünlerine karşı boykot çağrısı yaptı.

Demir, yaptığı yazılı açıklamada, İsrail'in Gazze halkına uyguladığı ve uygulamaya devam ettiği zulmü kınadıklarını ve bu soykırıma dönüşen saldırılarından bir an önce vazgeçmesini istediklerini belirtti.

İsrail'in ürettiği malları almamanın en doğru yol olacağını ifade eden Demir, şunları kaydetti:

"İsrail, özellikle Gazze'ye gerçekleştirdiği son saldırıları soykırıma dönüştürmüştür. Bu saldırıları nefretle kınıyoruz. Kadınların ve çocukların yaşamını yitirdiği bu saldırıya ses çıkarmayan ülkeleri de kınıyoruz. Bazı Müslüman kardeşlerimizin, Yahudi mallarının kaliteli olduğu bahanesine sığınarak satın aldıklarına tanık oluyoruz ancak bilinmelidir ki zehir bize kalite adı altında altın tepside sunulmaktadır. Bu nedenle Kelkit Tüketiciyi Koruma ve Bilinçlendirme Derneği olarak tüketicileri İsrail mallarını boykot etmeye çağırıyoruz." - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İsrail'in Gazze Saldırıları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement