Azerbaycan Kafkas Müslümanları İsrail'i Kınadı - Son Dakika
Güncel

Azerbaycan Kafkas Müslümanları İsrail'i Kınadı

Azerbaycan Kafkas Müslümanları İsrail\'i Kınadı

Azerbaycan Kafkas Müslümanları İdaresi, İsrail saldırılarını kınadı.

26.07.2014 10:11  Güncelleme: 10:30

Azerbaycan Kafkas Müslümanları İdaresi, İsrail'in Gazze'ye saldırılarını kınadı.

Allahşükür Paşazade başkanlığındaki Kafkas Müslümanları İdaresi, saldırıların durdurulması çağrısının yapıldığı bildiriyi kabul etti.

Gazze'de yaşananların, sadece Müslümanları değil, dil, ırk ve din farkı olmadan kalbinde Allah merhameti olan herkesi dehşete düşürdüğü belirtilen bildiride, dünya kamuoyunun gözü önünde yaşanan Gazze faciasına kimsenin kayıtsız kalamayacağı vurgulandı.

Karabağ savaşı ve Hocalı katliamının acısını yaşayan Azerbaycanlıların, Gazze'nin sivil halkına karşı yapılan saldırılar nedeniyle kızgın olduğu belirtilirken, şu ifadelere yer verildi:

"Uluslararası kamuoyunu, dünyadaki barış ve istikrarın korunması, mezhep ve din savaşlarının önlenmesi için Ortadoğu'daki faciaları sonlandırmaya çağırıyoruz. Gazze'de yaşanan kanlı olaylar bizi son derece tedirgin ediyor. Her gün yüzlerle Müslüman katlediliyor, çocuklar yetim kalıyor, kadınlara, yaşlılara merhamet edilmiyor. Gazze'ye yapılan saldırıların bir an önce durdurulmasını talep ediyoruz. Masum insanların kanını dökenler, onlara yardımcı olanlar er ya da geç Allah ve toplum önünde cevap vereceklerdir." - Bakü

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Azerbaycan Kafkas Müslümanları İsrail'i Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement