İsrail'in Gazze'ye Saldırıları - Son Dakika
Güncel

İsrail'in Gazze'ye Saldırıları

İHH üyelerinin de aralarında bulunduğu yaklaşık 50 kişilik grup, önce İsrail'in Ankara Büyükelçiliği'ne daha sonra da Büyükelçilik rezidansına girmeye çalıştı Polis, rezidansa girmek isteyen gruba biber gazıyla müdahale etti.

24.08.2014 22:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek isteyen, aralarında İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı üyelerinin de bulunduğu bir grup önce İsrail'in Ankara Büyükelçiliği'ne daha sonra da Büyükelçilik rezidansına girmeye çalıştı.

Büyükelçiliğin bulunduğu Gaziosmanpaşa Koza Sokak'a otomobillerle gelen yaklaşık 50 kişilik grup, binaya girmek istedi. Binaya taş atan grubu, polis engellemeye çalıştı.

İsrail aleyhinde slogan atarak bir süre bina önünde bekleyen ve taş atmaya devam eden gruptakiler, daha sonra otomobillerle Atatürk Bulvarı'ndaki Büyükelçilik rezidansına geçti. Rezidansa yönelen ve taş atan gruba, polis biber gazıyla müdahale etti.

Müdahalenin ardından, Kızılay istikametine hareket eden göstericiler, ABD'nin Ankara Büyükelçiliği yakınlarında polis tarafından durduruldu. Yolun trafiğe kapatılması üzerine grup, Kızılay'a yönelerek dağıldı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İsrail'in Gazze'ye Saldırıları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement