İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırıları - Son Dakika
Yerel

İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırıları

İsrail\'in Gazze\'ye Yönelik Saldırıları

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, "İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları kabul edilemez bir insanlık suçudur" dedi.

25.07.2014 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, " İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları kabul edilemez bir insanlık suçudur" dedi.

İsrail'in Gazze'ye saldırılarını değerlendiren Erman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, saldırılarda sivillerin hedef alındığını ve bu durumun bir an önce sona ermesi gerektiğini söyledi.

Gazze'de bir insanlık dramının yaşandığını ifade eden Erman, şöyle konuştu:

"Maalesef karadan, denizden ve havadan yapılan saldırılarda Gazze'deki kardeşlerimiz acımasız bir şekilde yaşamını yitirmektedir. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları kabul edilemez bir insanlık suçudur. Tüm ülkelerin, uluslararası kuruluşların ve vatandaşların bu insanlık dramına bir an önce son verilmesi için gerekli çalışmalarda bulunması gerekiyor. Sivillerin de hedef alındığı saldırlara dünyanın birçok yerinde tepki gösteriliyor, fakat İsrail bu zulme acımasız bir şekilde devam ediyor. Bu zulümler, saldırılar ve acımasızca ölümler durdurulmalıdır." - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırıları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement