İsrail'in Saldırısı İlk Kez Bu Kadar Yakından Görüntülendi - Son Dakika
Güncel

İsrail'in Saldırısı İlk Kez Bu Kadar Yakından Görüntülendi

İsrail\'in Saldırısı İlk Kez Bu Kadar Yakından Görüntülendi

İsrail'in Gazze saldırılarında birçok ev yerle bir oldu. Bir apartmanın birkaç dakikada enkaza dönüştüğü an, bir kamera tarafından hiç olmadığı kadar yakından kaydedildi.

22.08.2014 22:29  Güncelleme: 22:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gazze’de ateşkesin bozulmasının ardından kaydedilen ve Perşembe günü internete yüklenen bir videoda İsrail bombardımanının bir evi yok edişi hiç olmadığı kadar yakından kaydedildi.

PATLAMA ANI KAYDEDİLDİ

Evin birkaç metre uzağında görüntüyü kaydeden kişi dâhil birçok sivil vardı. Görüntüde, patlamanın etkisiyle etrafa dağılan molozların insanları tehdit ettiği görülüyor. Patlama esnasında binanın içine birilerinin olup olmadığı bilinmiyor.

İSRAİL'İN SALDIRILARINDA 2091 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İsrail 7 Temmuz’da Gazze’ye yönelik hava saldırılarını, 17 Temmuz’da ise kara operasyonunu başlattı. Taraflar arasında ilan edilen 5 günlük ateşkes 18 Ağustos’ta sona erdi. Bir gün uzatılması kararlaştırılan ateşkesi İsrail, 24 saat içinde Hamas’ın kendisine saldırdığını öne sürerek bozdu. Gazze’de ateşkesin bozulmasının ardından 75, 7 Temmuz’dan bu yana ise 2091 kişi hayatını kaybetti.

Kaynak: Aljazeera

Son Dakika Güncel İsrail'in Saldırısı İlk Kez Bu Kadar Yakından Görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • yozgatli: binanın çatısına çok üzüldüm ya 5 29 Yanıtla
  • 13 bitlis: ez heyrana ydg_h ez kurbanete ydg_h 1 8 Yanıtla
  • 13 bitlis: ez heyrana ydg_h ez kurbanete ydg_h 1 5 Yanıtla
  • m.t.: HANİ 7 KITA ÜLKELERİ BAŞKA DİN MENSUPLARI SİZDE OLSA ORANTISIZ GÜÇ DERSİNİZ BUNA NİYE DİYEMİYORSUNUZ. DİLİNİZ Mİ? TUTULDU ÇENENİZMİ BAĞLANDI. HANİ ADALETİNİZ İSRAİL ORDUSU DENİZDEN HAVADAN KARADAN SALDIRIYORLAR MASUM HALKI KIRIYOR. SAVAŞIN'DA KURALLARI VARDIR. YAŞLIYA, ÇOCUĞA, KADINA DOKUNAMASSIN SİZİN DİNİNİZ BUNu SİZE SÖYLEMİYOR GALİBA ÇOK YAZIK. . . ALLAH (C. C. ) BUNUN HESABINI HEM DÜNYADA, HEM AHİRETTE MUTLAKA SORACAKTIR. ALMA MALUMUN AHINI, ÇIKAR AHESTE AHESTE. 4 2 Yanıtla
  • gerçekler: Zaman gelecek ağaç dile gelip arkamda yahudi saklanıyor gel öldür diyecek, pislik yahudinin azgınlığı artmaya başladı, Hadiste var amik ovası kan gölü olacak ve yürüyen askerin botuna kan dolacak, Allahın askerleri yahudileri bitirecek zaman yakındır. 4 0 Yanıtla
  • EYYAL: YAHEVA SENİNLE OLSUN. . . . 1 2 Yanıtla

Advertisement