İstanbul'da 3 İlçede Asayiş Uygulaması - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da 3 İlçede Asayiş Uygulaması

İstanbul\'da 3 İlçede Asayiş Uygulaması

Soner HASIRCIOĞLU / İSTANBUL DHAPolis, Bağcılar, Esenler ve Güngören'de akşam saatlerinde genel asayiş uygulaması yapıldı.

18.11.2016 00:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Soner HASIRCIOĞLU/ İSTANBUL DHA

Polis, Bağcılar, Esenler ve Güngören'de akşam saatlerinde genel asayiş uygulaması yapıldı. 21 kişi gözaltına alınırken 2 ruhsatsız tabanca ile bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.

Bağcılar, Güngören ve Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri sorumlu oldukları ilçelerinde, akşam saatlerinde park, cadde ve sokaklarda eş zamanlı asayiş uygulaması yaptı. Ekipler, şüpheli gördükleri kişileri kimlik sorgulamasından geçirirken üzerlerini aradı. Mali ekipleri de uygulamalarda polise destek verdi.

Uygulamalarda, Aranması bulunan 13, üzerlerinde suç unsuru bulunan 8 olmak üzere 21 kişi gözaltına alındı. 400 gram uyuşturucu madde ile 2 ruhsatsız tabanca ele geçirilirken yasalara uymadıkları belirlenen 7 mekan hakkında işlem yapıldı. Ayrıca, 20 kişiye kabahatler kanunundan idari para cezası uygulandı.

HAFTA'DA EN AZ İKİ KEZ YAPILMALI

Bölge esnaflarından biri olan İlyas Şimşek polis uygulamasını olumlu bulduğunu belirterek, "Bence çok güzel iyi fikir. Aslında bunları devamlı yapmaları gerekiyor. Çünkü baktığında buraların ortamları biraz karışık olduğu için, haftada en az bir veya iki kez yapsalar daha makbule geçer. En azında aile sakinleri daha güvenle ve huzurla yürür" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da 3 İlçede Asayiş Uygulaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement