İstanbul'da Polis Denetimleri - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Polis Denetimleri

İstanbul genelinde, 6-12 Nisan'da yapılan denetimlerde, çeşitli suçlara karıştığı ve arandığı iddiasıyla gözaltına alınan 243 kişiden 21'i tutuklandı.

14.04.2015 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul genelinde, 6-12 Nisan'da yapılan denetimlerde, çeşitli suçlara karıştığı ve arandığı iddiasıyla gözaltına alınan 243 kişiden 21'i tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Güven Timleri Şube Müdürlüğü'nce belirtilen tarihlerde asayiş, sahtecilik ve narkotik olaylarına yönelik çalışma yapıldığı belirtildi.

Çalışmalarda, hırsızlık, dolandırıcılık, kapkaç, yankesicilik, gasp, uyuşturucu madde bulundurmak, cinsel taciz, darp ve tehdit gibi 250 olaya müdahale edildiği bildirildi.

Söz konusu olaylara ilişkin gözaltına alınan 243 kişiden 21'inin tutuklandığı, ayrıca aranan 25 şüphelinin de yakalandığı kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Polis Denetimleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • YILMAZ ÇAPOĞLU: silivri emniyeti uyuyormu ki. doğru. SİLİVRİ DE BEKÇİ AYDIN KUMARHANESİNDE DOĞRU VALLAHİ. SEDAT SAHİNİN ARANAN GASP ÇETESİ FUAT VE 6 ADAMI. BU KUMARHANELERE İZİN VEREN. LER UTANSIN. MARDİNLİ SÜLEYMAN . POLİS SİLİVRİDE UYUYOR. 0 0 Yanıtla
  • YUSUF SARAL..: İSTANBULDA BÜTÜN ARANAN ADAMLAR SİLİVRİDE BARINIYOR. MARDİNLİ SÜLEYMAN DAN TUT. Kİ. SEDAT ŞAHİN. NİN ARANAN ADAmları silivride haraç mafyası gibi çalışıyor. nerede emniyet bilmiyorum. 0 0 Yanıtla

Advertisement