İstanbullu Hayvanseverler Malkara'da - Son Dakika
Güncel

İstanbullu Hayvanseverler Malkara'da

İstanbullu Hayvanseverler Malkara\'da

İstanbul’un Beşiktaş ilçesinden gelen ’Sessizliğin Sesi Yaşam Hakları Dayanışma Derneği’ne üye hayvanseverler, Tekirdağ’ın Malkara ilçesindeki sokak köpeklerine duyarsız kalmadı.

24.06.2015 14:31

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinden gelen 'Sessizliğin Sesi Yaşam Hakları Dayanışma Derneği'ne üye hayvanseverler, Tekirdağ'ın Malkara ilçesindeki sokak köpeklerine duyarsız kalmadı.

Malkara'daki sokak köpeklerinin perişan durumlarının sosyal medyada paylaşılması üzerine hayvanseverler, Malkara ilçesine geldi. Malkara'da köpeklerin toplu halde bulunduğu yerlere giderek 20 koli mama dağıtan hayvanseverler, köpeklerin sağlık kontrollerini de yaptı.

Gönüllü hayvanseverler, Küçük Sanayi Sitesi, Otogar, İshakça yolu ve Malkara çöplüğünde duraklayıp köpeklerle tek tek ilgilendi.

Malkara'da vatandaşların köpeklere duyarsız kaldığını belirten Sessizliğin Sesi Yaşam Hakları Dayanışma Derneği üyesi Nuran Tepebaş, "Buraya geldiğimizde insanlar bizi çok şaşırttı. Yolda yürürken hayvanları beslerken vatandaşların tepkisiyle karşılaştık. Bu durumu görünce çok şaşırdım. Bunlar da bir can sonuçta. Malkara'da insanların köpekler konusunda bu kadar duyarsız olması çok enteresan. Malkara'yı aydın bir yer olarak biliyorduk, böyle duyarsız insanları görünce şok oldum. İnsanlar bu kadar çıkarcı olmasın. Bunları da Allah yarattı. Bunlar da can taşıyor, bunlara sahip çıkmalıyız" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İstanbullu Hayvanseverler Malkara'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement