Beşiktaş, Sol Bek Alexander Büttner Transferini Bitirmek Üzere - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Sol Bek Alexander Büttner Transferini Bitirmek Üzere

Beşiktaş, Dinamo Moskova forması giyen 27 yaşındaki Hollandalı sol bek Alexander Büttner'in transferinde son aşamaya geldi.

18.07.2016 03:54  Güncelleme: 09:05

İsmail Köybaşı'nın Fenerbahçe'ye gitmesinin ardından sol bek mevkii için Kolarov temaslarına hız veren Beşiktaş, Manchester City, 8 milyon Euro bonservis bedeli isteyince Alexander Büttner'e yöneldi.

SON AŞAMAYA GELİNDİ

Sabah Gazetesinde yer alan habere göre; siyah-beyazlılar, daha önce adı birçok Türk takımı ile anılan 27 yaşındaki Hollandalı yıldız için kulübü Dinamo Moskova ile yaptığı pazarlıklar sonrası anlaşmaya vardı.

"BEŞİKTAŞ'A GELİRİM"

Futbolcu da "Beşiktaş'a gelirim" deyince iş sözleşmeye kaldı. Geçen sezon sonunun ikinci yarısını Belçika ekibi Anderlecht'te geçiren Alexander Büttner'in 2+1 yıllık imza atacağı ve 20 Temmuz'da başlayacak olan Avusturya kampına katılacağı öğrenildi.

MANCHESTER UNİTED'DA FORMA GİYDİ

Hollandlı yıldız, 2013 ile 2015 yılları arasında Premier Ligi devi Manchester United forması giymiş ve buradan Rus ekibi Dinamo Moskova'ya 5.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu.

SIRADA STOPER VE FORVET VAR

Kara Kartal'ın Büttner'le anlaşmasının ardından stoper ve forvet mevkilerine yönelik transfer çalışmalarına hız vermesi bekleniyor.

Beşiktaş, Sol Bek Alexander Büttner Transferini Bitirmek Üzere
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Beşiktaş, Sol Bek Alexander Büttner Transferini Bitirmek Üzere - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement