İstiklal Caddesi'nde "Sevdiğini Söyle Yürüyüşü" Yapıldı - Son Dakika
Güncel

İstiklal Caddesi'nde "Sevdiğini Söyle Yürüyüşü" Yapıldı

İstiklal Caddesi\'nde "Sevdiğini Söyle Yürüyüşü" Yapıldı

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde bir içecek firması tarafından düzenlenen "Sevdiğini Söyle Yürüyüşü" yoğun katılımla gerçekleşti.

25.04.2014 15:16

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde bir içecek firması tarafından düzenlenen "Sevdiğini Söyle Yürüyüşü" yoğun katılımla gerçekleşti. Sosyal medyada organize olan ve çoğunluğunu üniversite öğrencilerinin oluşturduğu kalabalık Galatasaray Lisesi önünde buluşup Tünel Meydanı'na yürüdü. Bando takımının eşlik ettiği yürüyüşte grup, şarkılar söyleyip "Seviyorsan Aç Konuş" şeklinde sloganlar attı. Beyoğlu'ndaki sevgi yürüyüşü, turistlerin de dikkatini çekti. Turistler, müziğe alkış tutarak eşlik etti.

ÜNLÜ OYUNCU BURAK ÖZÇİVİT VE ÜCRETSİZ TELEFON KULÜBESİ SÜRPRİZİ

Oyuncu Burak Özçivit de, İstiklal Caddesi'ndeki bir otelden sürpriz bir şekilde çıkarak sevgi yürüyüşüne katıldı. Yüzlerce katılımcıyla birlikte yürüyen ünlü oyuncu, hayranlarının yoğun sevgisiyle karşılaştı. Tünel Meydanı'nda son bulan yürüyüşün bir diğer sürprizi, tüm sevenlerin ve sevdiğini söylemek isteyenlerin ücretsiz kullanımı için kurulan telefon kulübesi oldu. Bugüne özel kurulan telefon kulübesinin açılışını yapan Burak Özçivit, açılış öncesi yürüyüş grubuyla son zamanların moda fotoğraf akımı olan "selfie" çekti. Fotoğraf çekiminin ardından ücretsiz telefon kulübesinin açılışında konuşan ünlü oyuncu, "Biz burada bir ilk yapmaya çalışıyoruz. İnsanları birbirine bağlamak istiyoruz, insanlar birbiriyle konuşsun istiyoruz, sevdiklerini dile getirsin istiyoruz. O yüzden bu ilk yürüyüşü gerçekleştirdik. Bugün 25 Nisan Seviyorsan Aç Konuş Günü" diye konuştu. Telefon kulübesini kullanan katılımcılar, ailesini ve sevdiklerini ücretsiz aradı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstiklal Caddesi'nde 'Sevdiğini Söyle Yürüyüşü' Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement