İstikrar Abidesi Zafer Sağdıç - Son Dakika
Yerel

İstikrar Abidesi Zafer Sağdıç

İstikrar Abidesi Zafer Sağdıç

Bölgesel Amatör Lig takımı 44 Malatyaspor’da forma giyen 40 yaşındaki Zafer Sağdıç ilerlemiş yaşına rağmen sergilediği performansla gençlere taş çıkartıyor.

09.11.2015 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig takımı 44 Malatyaspor'da forma giyen 40 yaşındaki Zafer Sağdıç ilerlemiş yaşına rağmen sergilediği performansla gençlere taş çıkartıyor.

Futbola 1998 yılında amatör olarak Pütürge Belediyespor'da başlayan Zafer Sağdıç, 1 yıl sonra Hekimhan Belediyespor'a transfer oldu.

O zamanki adıyla Malatya Belediyespor olan Yeni Malatyaspor ile profesyonelliğe geçiş yapan Zafer Sağdıç, Yeni Malatyaspor'un küme düşmesiyle amatör lige yeniden döndü. Yeni Malatyaspor'un ardından ilk Malatya dışı transferini Nevşehirspor'a yapan Zafer Sağdıç, buradaki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekti ve 2007 yılında Kahramanmaraşspor'a transfer oldu. Oynadığı takımlarda futbolunu geliştirerek transfer dönemlerinin aran futbolcusu olmayı başaran Zafer Sağdıç, Kahramanmaraşspor'un ardından Mersin İdmanyurdu forması giydi. Buradaki başarılı 2 sezonun ardından Tarsus İdmanyurdu takımına transfer olan Zafer Sağdıç, daha sonra tekrar amatöre dönme kararı aldı. 2011 yılında Bölgesel Amatör Lig takımlarından 44 Malatyaspor'a transfer olan Zafer Sağdıç halen sarı-kırmızılı takımın formasını başarıyla giyiyor.

1976 doğumlu olan Zafer Sağdıç, ilerlemiş yaşına rağmen futbolu ve fiziğiyle genç futbolculara taş çıkartıyor. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İstikrar Abidesi Zafer Sağdıç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement