İtfaiye'nin 302'nci Gurur Yılı - Son Dakika
Güncel

İtfaiye'nin 302'nci Gurur Yılı

İtfaiye\'nin 302\'nci Gurur Yılı

25 Eylül - 01 Ekim tarihleri arasında itfaiye teşkilatının 302'nci kuruluş yıldönümü münasebeti ile kutlama etkinlikleri başladı.

27.09.2016 08:38  Güncelleme: 08:39

Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli hafta nedeniyle Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı'nın yanı sıra Kırıkkale Valisi Sayın Mehmet İlker Haktankaçmaz, Kırıkkale Emniyet Sayın Müdürü Hasan Onar ve İtfaiye Müdürlüğünden sorumlu Başkan Yardımcımız Sayın Mutlu Erol Bakır'ı makamında ziyaret ederek itfaiye aracı maketi hediye ettiler.

İtfaiye teşkilatının kuruluş yıldönümü haftası kutlanıyor.

İtfaiye Haftası nedeniyle Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından başta eğitim ve tatbikat olmak üzere çeşitli etkinlikler programlandı. Hafta kutlamaları teşkilat personelinin Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı'yı ziyaret etmesi ile başladı. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı, itfaiye personelimizin haftasını kutladı ve "İtfaiyemiz 365 gün esasına dayanan yoğun bir çalışma temposu içerisindedir. Yaz, kış, bayram demeden şehrimizdeki hem yangın hem kurtarma faaliyetlerinde büyük bir başarıyla, büyük bir özveriyle çalışmaktadırlar. Acil durumlarda en kısa zamanda yetişen ve dünya standartlarında hizmet veren itfaiye teşkilatımız Kırıkkale'nin gururudur" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İtfaiye'nin 302'nci Gurur Yılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement