İtfaiyeciler Başkan Mutlu'yu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

İtfaiyeciler Başkan Mutlu'yu Ziyaret Etti

İtfaiyeciler Başkan Mutlu\'yu Ziyaret Etti

İtfaiyecilik Haftası nedeniyle Burdur’un Bucak İlçe Belediyesi İtfaiye Müdürü Mustafa Demir ile bir grup itfaiye eri, Belediye Başkanı Süleyman Mutlu’yu makamında ziyaret etti.

30.09.2014 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtfaiyecilik Haftası nedeniyle Burdur'un Bucak İlçe Belediyesi İtfaiye Müdürü Mustafa Demir ile bir grup itfaiye eri, Belediye Başkanı Süleyman Mutlu'yu makamında ziyaret etti.

İtfaiye ekiplerinin, 7 gün 24 saat görevlerinin başında bulunarak, başta yangınlar olmak üzere her türlü afet, tehdit ve tehlikelere karşı Bucak ve bölge halkı için görevlerini en iyi şekilde yaptıklarını belirten Başkan Mutlu, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti. Başkan Mutlu, "İtfaiye teşkilatımızın İtfaiyecilik Haftası'nı kutluyorum. Yangınlara müdahalede ekiplerimiz gerçekten büyük başarılar sağlıyorlar. Ayrıca trafik kazalarında da ellerinizdeki ekipmanlarla trafik kazasındaki yaralıları en kısa zamanda araçtan kurtararak hastaneye gitmesini sağlıyorsunuz. Bu çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum" dedi. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İtfaiyeciler Başkan Mutlu'yu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement