Itri'den Bach'a Müzik Köprüsü - Son Dakika
Yerel

Itri'den Bach'a Müzik Köprüsü

Eyüp Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri çerçevesinde, Buharizade Mustafa Itri’nin eşsiz eserleri ile Barok müziğinden seçkiler, müzikseverlerle buluştu.

09.03.2015 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eyüp Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri çerçevesinde, Buharizade Mustafa Itri'nin eşsiz eserleri ile Barok müziğinden seçkiler, müzikseverlerle buluştu.

Eyüp Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında, Buharizade Mustafa Itri'nin eşsiz eserleri ile Barok müziğinden seçkileri müzikseverlerle buluşturdu. Göktürk Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen konserde, sesi ile dinleyenleri adeta büyüleyen Yaprak Sayar, birbirinden güzel eserlerini sanatseverler için seslendirdi.

Buharizade Mustafa Itri'nin ve Barok müziğinden eserlerin repertuvara alındığı gecede sunuculuğu İbrahim Kararoğlu üstlenirken, Keman sanatçısı Ceylan Kararoğlu, Figen Kaynak Çetinkaya, Viyola sanatçısı Günsu Özkar, Viyolonsel sanatçısı Feride Berin Öget, Klasik Kemençe sanatçısı Aslıhan Özel, Kanun sanatçısı Safinaz Rizeli ve ses sanatçısı Yaprak Sayar büyük beğeni topladı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Itri'den Bach'a Müzik Köprüsü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement