İTÜ TMDK'dan 40. Yıl Konseri - Son Dakika
Güncel

İTÜ TMDK'dan 40. Yıl Konseri

İTÜ Türk Musiki Devlet Konservatuvarı'nın kuruluş yıldönümü, Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziğinin önemli seslerinin katıldığı konser ile kutlanacak.

27.02.2015 08:48

Ülkemizin Türk Müziği alanında kurulan ilk konservatuvarı olan İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı (İTÜ TMDK), kuruluşunun 40. yılını özel bir programla kutlayacak.

İTÜ TMDK'dan yetişen Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziğinin seçkin isimlerinin yer alacağı 40. Yıl Kutlama Konseri, 1 Mart 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek. İTÜ Maçka Yerleşkesi Mustafa Kemal Amfisinde düzenlenecek kutlama gecesi, saat 18.00'de verilecek kokteyl ile başlayacak. 40. Yıl Özel Yayınlarının da tanıtılacağı gece, saat 20.00'de konser ile devam edecek.

Genel Sanat Yönetmenliğini İTÜ TMDK Müdürü Prof. Adnan Koç'un üstlendiği konserde, İTÜ TMDK Koro ve Orkestrasının şefliğini, Cihangir Terzi ve Yeşim Altınel Çoban yürütecek. Hazırlanan özel repertuvar ile THM ve TSM şarkılarının seslendirileceği konserde solistler; Münip Utandı, Melihat Gülses, Adnan Çoban, Esma Başbuğ, Çiğdem Yarkın, Orhan Hakalmaz, Adile Kurt Karatepe, Gökhan Tepe, Sevcan Orhan ve Cumali Özkaya sahne alacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İTÜ TMDK'dan 40. Yıl Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement