Ix. Milas Belediyesi Melih Cevdet Anday Şiir Günleri Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Ix. Milas Belediyesi Melih Cevdet Anday Şiir Günleri Başlıyor

Bu yıl Milas Belediyesi tarafından organize edilecek olan "Melih Cevdet Anday Şiir Günleri" hazırlıkları tamamlandı.

19.08.2014 16:27

Ören Mahallesi'nde yapılacak "Şiir Günleri"nin onur konukları Suna Anday ve bu yılki ödülün sahibi Ülkü Tamer.

Uzun yıllar Ören'de yaşamış, ülkemizin yetiştirdiği en değerli tiyatro oyunu, roman, deneme, makale yazarlarından, şair Melih Cevdet Anday anısına bu yıl dokuzuncusu yapılacak Şiir Günleri, 22-23 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek. İlk gün saat 18.30'da anıt önünde yapılacak açılış töreninden sonra, fotoğraf sanatçısı Selahattin Çelik'in Melih Cevdet Anday Parkı'nda Milas konulu fotoğraf sergisi açılışı yapılacak.
"Melih Cevdet Anday'ın Şiiri" konulu Panel saat 19.30'da. Belediye kafeteryasında gerçekleştirilecek olan panelin konuşmacı olarak katılacak konukları Nurullah Can, Hakkı Zariç ve Ertan Mısırlı.

Panelden sonra değerli yazar, şair Ülkü Tamer 2014 Melih Cevdet Anday Şiir Ödülü'nü aldığı kitabını okurları için imzalayacak.

Saat 21.20'deki Arzu Yılmaz Dağdemir'in "Şiir ve Müzik Dinletisi"nden sonra Ülkü Tamer'e 2014 Melih Cevdet Anday Şiir Ödülü saat 22.20'de törenle takdim edilecek. İlk günün programı festival alanında verilecek Grup Labranda konseriyle sona erecek. Konserin başlama saati 22.30.

15.30 ve 17.30 saatlerinde Sultan Palamut (MEBET)'in Ören Yalı'da gerçekleşecek "Sokak Tiyatrosu" gösterisini saat 21.00'deki Melih Cevdet Anday Slayt gösterisi izleyecek. IX. Melih Cevdet Anday Şiir Günleri 21.15'te festival alanında yapılacak "Kırmızı Siyah Saatler-Metin Güler" konseriyle sona erecek.
Etkinliği Arzu Yılmaz Dağdemir sunacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ix. Milas Belediyesi Melih Cevdet Anday Şiir Günleri Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement