İyi Dersler Şoför Amca" Projesi - Son Dakika
Güncel

İyi Dersler Şoför Amca" Projesi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Ödül töreninden görüntüler, Michelin Türkiye İletişim Müdürü Banu Efe'nin açıklaması, Türkiye 3'üncüsü olan 4. sınıf öğrencisi Feride Korkmaz'ın şiir okuması İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican'in açıklaması, Trafikte Sorumluluk Hareketi kapsamında, "İyi Dersler Şoför Amca" projesi kapsamında düzenlen afiş yarışmasında Türkiye 3'üncüsü olan 4. sınıf öğrencisi ödüllendirildi.

11.05.2016 02:22

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Ödül töreninden görüntüler,

Michelin Türkiye İletişim Müdürü Banu Efe'nin açıklaması,

Türkiye 3'üncüsü olan 4. sınıf öğrencisi Feride Korkmaz'ın şiir okuması

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican'in açıklaması, Trafikte Sorumluluk Hareketi kapsamında, "İyi Dersler Şoför Amca" projesi kapsamında düzenlen afiş yarışmasında Türkiye 3'üncüsü olan 4. sınıf öğrencisi ödüllendirildi.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı, TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonları ve Michelin Lastikleri iş birliğinde yürütülen, "İyi Dersler Şoför Amca" afiş yarışmasına Türkiye genelindeki 100 okuldan 875 eser katıldı.

İlkokul 4. sınıf öğrencilerinin trafik güvenliği konusunda yetişkinlerden beklentileri konulu afiş yarışmasında Türkiye 3. olan İnegöl TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlkokul 4. sınıf öğrencisi Feride Korkmaz için, okul salonunda ödül töreni düzenlendi.

Michelin Türkiye İletişim Müdürü Banu Efe, Korkmaz'a bir bisiklet, sınıf öğretmenine hediye çeki, okuluna ise bir yazıcı hediye ederek, yarışmaya katılan tüm öğrencilere ayrıca teşekkür etti.

Öğrencilerin Türkiye'nin geleceği olduğunu belirten Efe, "Yol güvenliği konusunda farklı bir bilinç geliştiriyor olmanız çok önemli bizler için. Gönderdiğiniz bütün eserler için harcadığınız emek ve çaba için her birinize çok teşekkür ediyoruz" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ise taşımalı eğitimin önemine değinerek, şunları kaydetti:

"Biz bunun ehemmiyetini çok iyi biliyoruz. O nedenle bu önemli konuya duyarlılık gösterdikleri için şoförlerimizi, diğer insanlarımızı, velilerimizi ve öğrencilerimizi bu konuya dikkat etmeleri için katkıda bulundukları için ayrıca teşekkür ediyorum. Öğrencimizi de cani gönülden tebrik ediyoruz. Gözlerinden öpüyorum."

İyi Dersler Şoför Amca" Projesi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İyi Dersler Şoför Amca' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement