İzdivaçta Rus Gelin Adayı Elena'yı Gören Çıldırdı - Son Dakika
Magazin

İzdivaçta Rus Gelin Adayı Elena'yı Gören Çıldırdı

Türk erkeklerine hayranlık duyduğunu belirten ve izdivaçta eş arayan Rus gelin adayı Elena, sempatik tavırları ve güzelliğiyle herkesi büyüledi.

13.05.2016 11:07  Güncelleme: 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ATV ekranlarında yayınlanan izdivaç programında eş arayan Rus gelin adayı Elena, güzelliği ile hem ekran başındakileri hem de stüdyodakileri mest ediyor.

"ÖZELLİKLE KARADENİZLİ OLSUN"

Kendisi için Antalya'dan gelen Fatih Bey ile görüştükten sonra kararının olumsuz olduğunu belirten Elena, Türk erkeklerine sempati duyduğunu belirterek "Özellikle Karadeniz Bölgesi'ni çok seviyorum, Karadenizli bir eş adayı istiyorum" dedi.

İzdivaçta Rus Gelin Adayı Elena\'yı Gören Çıldırdı

Son Dakika Magazin İzdivaçta Rus Gelin Adayı Elena'yı Gören Çıldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • kerim: Karadenizin ne kadar mal dolu olduğunu çok iyi biliyor 36 79 Yanıtla
  • ANTİ AKP: İKTİDAR PARTİNİZİN AZİMLİ ÇALIŞMALARI SAYESİNDE VATANI MİLLETİ İÇİNDEN ÇIKILMASI MÜMKÜN OLMAYAN DİPSİZ KARANLIK KUYULARA İTELEMEK SURETİYLE BİRBİRİNE DÜŞÜREREK BÖLEREK PARÇALAYARAK FIRKALARA AYIRARAK ALLAH İLE ALDATARAK KORKU İMPARATORLUĞU YARATARAK BÜYÜK ORTADOĞU BÜYÜK İSRAİL RANTİYECİLİK VE İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİNE BİAT EDEREK TÜRK BAYRAĞINI TÜRK MİLLETİNİ TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ VE DEMOKRATİK LAİK SİSTEMİ SIFIRLAMAK ADINA İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİNİN TAŞERONLUĞUNU YAPIYORSUNUZ... 4 7 Yanıtla
  • Tunahan: Türk bayanları çıplaklığıyla bakışları üzerine toplar,yabancı bayanlar güzelliği ile...Çıplak olan Müslüman olduğunu söyler.Çıplak olmayan gavur..Ahirzaman fitne Zaman 10 0 Yanıtla
  • Soyle birsey var: Afedersinizde rusyanin kezbani lan gidipte gormesek yutucaz 8 1 Yanıtla

Advertisement