İzlanda-Türkiye Futbol Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda, Saat Kaçta? İzlanda-Türkiye Canlı İzle - Son Dakika
Spor

İzlanda-Türkiye Futbol Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda, Saat Kaçta? İzlanda-Türkiye Canlı İzle

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) elemeleri ilk maçında A Grubu'nda bulunan Türkiye İzlanda ile karşılaşacak.

09.09.2014 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

A Milli Takımımız, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki ilk maçında bu akşam İzlanda ile deplasmanda karşılaşacak. Reykjavik şehrindeki Laugardalsvöllur Stadyumu'nda TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmayı Hırvatistan Futbol Federasyonu'ndan Ivan Bebek yönetecek. Tomislav Petrovic ve Miro Grgic'in yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi Dalibor Conjar, ilave yardımcı hakemleri ise Domagoj Vuckov ve Ante Vucemilovic olacak.

İzlanda - Türkiye maçı Show TV'den naklen yayınlanacak.

İZLANDA - TÜRKİYE MAÇININ ÖZETİ MAÇIN BİTİMİNDE BURADA OLACAK!

CANLI ANLATIM

İzlanda - Türkiye maçının muhtemel 11'leri

İzlanda: Halldorsson, Saevarsson, Arnason, R.Sigurdsson, Skulason, Gislason, Gunnarsson, G.Sigurdsson, B.Bjarnason, Gudmundsson, Sigthorsson

Türkiye: Onur, Gökhan, Ömer, Ersan, Caner, M.Topal, Selçuk, Emre, Arda, Olcay (Olcan), Burak

Fatih Terim: Dikkat etmemiz gereken bir maç

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, A Milli Takım'ın 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu ilk maçında İzlanda'ya karış önemli bir sınav vereceğini söyledi. Karşılaşmanın oynanacağı Laugardalsvöllur Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında, Milli Takım Kaptanı Emre Belözoğlu ile medya mensuplarının karşısına çıkan Terim, yöneltilen soruları yanıtladı. İyi bir rakibe karşı sahada olacaklarını belirten Fatih Terim, "Özellikle fizik güçleri üst seviyede. Dikkat etmemiz gereken bir maç. Muhakkak ki iyi bitirmek önemlidir ama iyi başlamak da önemlidir. Mümkünse biz de iyi başlama niyetindeyiz. Oyuncularımdan istediğim, tüm enerjilerini, kişiliklerini ve yüksek performanslarını bu maça yansıtmaları. İnşallah öyle olacak. İyi bir maç olacağından hiçbir şüphem yok. Sonuçta umarım gülen taraf biz oluruz" dedi. İzlanda'nın gücüne dikkati çeken Terim, Dünya Kupası elemelerinde gruptan çıkıp, play-off oynadıklarını hatırlatarak, "İzlanda her maçta dikkat edilmesi gereken bir takım. Birçok oyuncusu da Avrupa'da oynuyor. Ligleri de bizden önce başladı. Mümkünse darbe almamak istiyoruz. Son dönemde fizik güçlerinin yanına tekniği de kattılar. Çok da önemli oyuncular çıktı. Çok küçük detayların tayin ettiği sonuçlar var ortada artık. Maçın içinde çok dikkatli olmalıyız. İzlanda'yı hep önemsedim ben. İlk galibiyeti alıncaya kadar bir hayli zaman geçti. Onlar da iyi sonuç almaya çalışacaklardır" diye konuştu. "Birçok oyuncusunun Avrupa'da oynaması önemli bir faktör"

İzlanda'nın küçük nüfusuna rağmen ciddi bir futbol seviyesi olduğuna dikkati çeken Terim, çok sayıda oyuncusunun Avrupa'da top koşturmasının önemli bir faktör olduğunu kaydetti. Terim, Milli Takım'daki oyuncuların 20'ye yakının başka ülkelerde oynadığını dile getirerek, "Bu çok önemli bir deneyim. Bu küçük ülkenin kendini gösterme çabası, futbolda öne çıkarak tezahür etmiş olabilir. Bizim ligimizden henüz İngiltere'de oynayan çok az oyuncu var ama onlar uzun yıllardır birçok oyuncularını oraya gönderebildiler" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor İzlanda-Türkiye Futbol Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda, Saat Kaçta? İzlanda-Türkiye Canlı İzle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement