İZMEK'te İkinci Yarı Yıl Kayıtları 26 Ocak-13 Şubat Tarihlerinde - Son Dakika
Yerel

İZMEK'te İkinci Yarı Yıl Kayıtları 26 Ocak-13 Şubat Tarihlerinde

İZMEK\'te İkinci Yarı Yıl Kayıtları 26 Ocak-13 Şubat Tarihlerinde

İzmit Belediyesi ve Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile açılan İZMEK kurslarında ikinci yarıyıl için kurs kayıtları 26 Ocak'ta başlayacak.

24.01.2015 10:28  Güncelleme: 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediyesi ve Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile açılan İZMEK kurslarında ikinci yarıyıl için kurs kayıtlarının 26 Ocak'ta başlayacağı açıklandı.

İZMEK yetkililerinin verdiği bilgiye göre kayıtlarda son başvuru tarihi 13 Şubat olarak belirlendi. Yaklaşık 3 ay sürecek kurslara katılmak isteyenlerin kimlik fotokopisi ve öğrenim belgesi fotokopisi ile birlikte İZMEK'in İstiklal caddesi üzerindeki merkezine, Yahya Kaptan mahallesindeki Hanımeli Kültür Merkezine Alikahya, Yenidoğan, Çukurbağ kültür merkezlerine, Yuvam Akarca'daki Necip Fazıl Kısa Kültür Merkezine, Kuruçeşme ve Akmeşe'deki mahalle konağına başvurup kayıt yaptırabilecekler.

Kurslar hakkında bilgi veren İzmit Belediyesi yetkilileri, "Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan bu tür kursları çok önemsiyor ve kurs sayısının arttırılması için her türlü desteği vermektedir. Geçtiğimiz Kasım ayında başlayan kurslarımız halen devam ediyor. Bu kurslara halen 93 farklı branşta 632 sınıfta 10 bin 364 kişi devam ediyor. Şubat ayında başlayacak ikinci dönem kurslarımıza da binlerce kişinin katılmasını bekliyoruz" dediler.

İZMEK'in ikinci dönem kurslarında herkes hitap edecek çeşitlilikte kurs bulunduğu öğrenildi. 325 20 21 numaralı telefondan detaylı bilginin de alınabileceği ikinci dönem kursları şöyle; Sosyal kültürel kurslar: İlk yardım, güzel konuşma ve diksiyon, büro yönetimi ve sekreterlik, işaret dili kursu, tiyatro, hızlı okuma.

Dil kursları: İngilizce 1-2-3- kur, Almanca 1- 2 kur, Arapça, İspanyolca, İtalyanca, Fransızca, Rusça, Osmanlıca, Japonca ve Korece .

Müzik Kursları: Gitar,bağlama, keman, ney, ud, org, yan flüt ve piyano kursları.

Bilgisayar kursları: Bilgisayar işletmenliği, temel bilgisayar, okur-yazarlığı, hızlı klavye kullanımı, wep sayfası hazırlama,3d max(üç boyutlu nesne modelleme),autocad, bilgisayar destekli muhasebe, bilgisayar destekli reklam ve tasarım kursları. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İZMEK'te İkinci Yarı Yıl Kayıtları 26 Ocak-13 Şubat Tarihlerinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement