İzmir Bu Kez Katil Zanlısı da Kadın - Son Dakika
Güncel

İzmir Bu Kez Katil Zanlısı da Kadın

İzmir Bu Kez Katil Zanlısı da Kadın

Bu kez katil zanlısı da kadınKocasıyla ilişki yaşadığını öne sürdüğü kadını öldürdüİZMİR'in Buca İlçesi'nde oturan ablasını, 15 yaşındaki kızı A.C. (Aleyna Ceylan) ile ziyarete gelen 33 yaşındaki Memnune Ceylan, iddiaya göre kızının gözü önünde 31 yaşındaki A.T. adlı kadın (Anıl Toktutan) tarafından boğazı kesilerek öldürüldü.

19.05.2016 21:53

Bu kez katil zanlısı da kadın

Kocasıyla ilişki yaşadığını öne sürdüğü kadını öldürdü

İZMİR'in Buca İlçesi'nde oturan ablasını, 15 yaşındaki kızı A.C. (Aleyna Ceylan) ile ziyarete gelen 33 yaşındaki Memnune Ceylan, iddiaya göre kızının gözü önünde 31 yaşındaki A.T. adlı kadın (Anıl Toktutan) tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. Evli olan A.T.'nin, kocasından boşanma aşamasında olan 3 çocuk annesi Ceylan'ı, kendi kocasıyla ilişki yaşamakla suçladığı ileri sürüldü.

Olay, Buca Koop. Mahallesi 1408 Sokak Numara 1'deki apartmanda bugün saat 17.30 sıralarında meydana geldi. Konak İlçesi Toros Mahallesi'nde oturan evli ve 3 çocuk annesi Memnune Ceylan, lise öğrencisi kızı A.C.'yi de yanına alıp söz konusu adreste oturan ablası N.T.'yi (Nuray Turgut) ziyarete geldi. Bir süre sonra, iddiaya göre Ceylan'ın komşusu da olan A.T., aynı adrese geldi ve A.C.'yi arayıp annesiyle konuşmak istediğini söyleyip kapıyı açmasını söyledi. Daha sonra apartmana giren A.T., 8'inci kata çıkıp dairenin kapısına geldi. Burada Ceylan'la tartışan A.T., yanındaki bıçakla, kızının gözü önünde Ceylan'ı boğazını keserek ağır yaraladı. Talihsiz kadın kanlar içinde yere yığılırken, katil zanlısı kadın koşarak apartmandan çıktı. A.C.'nin çığlıklarını duyanlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Apartmandan koşarak çıkan genç kız, gözyaşları içinde çevredekilere, komşuları A.T.'nin annesini bıçakla yaraladığını söyledi.

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Daireye gelen sağlık görevlileri, boğazının büyük bölümü kesilen Ceylan'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Kaçan katil zanlısı A.T. ise olay yeri yakınlarında polis tarafından kıskıvrak yakalandı. A.T. sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. Ceylan'ın cansız bedeni ise olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

KOCASIYLA İLİŞKİSİ OLDUĞU İDDİASI

Ev kadını olduğu öğrenilen Memnune Ceylan'ın kocasının, yaklaşık 4 ay önce, A.T.'nin kocasıyla ilişkisi olduğu iddiasıyla boşanma kararı aldığı, bu tarihten sonra da Ceylan'ın lise öğrencisi kızıyla yakınlarının evinde kalmaya başladığı öğrenildi. Öte yandan A.T.'nin de Ceylan'ı kocasıyla ilişki yaşamakla suçladığı, tartışmanın da bu yüzden çıktığı öne sürüldü. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Bu Kez Katil Zanlısı da Kadın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement