İzmir'de Gözaltına Alınan İşadamları Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Gözaltına Alınan İşadamları Adliyeye Sevk Edildi

İZMİR Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından, FETÖ'ye finansal destek sağladığı ileri sürülen işadamlarından Kuyumcu Şeref Sipahi'nin de aralarında bulunduğu 11 kişiyi gözaltına aldı.

17.08.2016 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İZMİR Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından, FETÖ'ye finansal destek sağladığı ileri sürülen işadamlarından Kuyumcu Şeref Sipahi'nin de aralarında bulunduğu 11 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan 2'si kadın 11 kişi işlemlerin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Cumhuriyet Savcılığı, FETÖ'ye finansal destek sağladıkları iddia edilen işadamları Şeref Sipahi ve Recep Güneş ile birlikte 11 kişi hakkında gözaltı ve yakalama kararı verdi. Polis, İşadamı Şeref Sipahi, mal varlığına el konulmasına engel olmak için mal varlığını bir yakınına devretmek isterken yakaladı. Gözaltına alınan işadamları Şeref Sipahi ve Recep Güneş ile birlikte 2'si kadın 11 kişi sorgulanmak üzere Mali Suçlarla Mücadele Müdürlüğü'ne götürüldü. Polis, işadamı Şeref Sipahi'nin sahibi olduğu Çiğli'deki iki kuyumcu dükkanına da yaklaşık 15 kilo altına el koydu, işyerini kapattı. Emniyette işlemleri tamamlanmasının ardından aralarında işadamları Şeref Sipahi ve Recep Güneş'in de bulunduğu 2'si kadın 11 kişi adliyeye sevk edildi. Adliyeye getirilen şüpheliler, sağlık kontrolü ardından, olayı soruşturan cumhuriyet savcısına ifade vermeye başladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir'de Gözaltına Alınan İşadamları Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement