İzmir'de Toprak Sahada Futbol Coşkusu - Son Dakika
Spor

İzmir'de Toprak Sahada Futbol Coşkusu

İzmir\'de Toprak Sahada Futbol Coşkusu

Çocuklara sporu sevdirmek ve her gün daha fazla sayıda çocuğa spor yaptırmak amacıyla yerel, ulusal ve uluslararası turnuvalar düzenleyen Altınordu’nun bu kez Çamdibispor ile birlikte organize ettiği İzmir Çocuk Futbolu Festivali’nde büyük coşku yaşanıyor.

20.05.2015 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çocuklara sporu sevdirmek ve her gün daha fazla sayıda çocuğa spor yaptırmak amacıyla yerel, ulusal ve uluslararası turnuvalar düzenleyen Altınordu'nun bu kez Çamdibispor ile birlikte organize ettiği İzmir Çocuk Futbolu Festivali'nde büyük coşku yaşanıyor.

U10 ve U11 yaş kategorisinde 26 kulüpten 45 takımın mücadele ettiği festival, toprak zeminli Çamdibispor Altınyıldız Sahası'nda yapılıyor. Çocuklar, tıpkı yıllar öncesindeki gibi toprak zeminde futbol heyecanı yaşıyor. Kimi düşüp dizini dirseğini yaralıyor, yardımına hemen diğer oyuncular veya hakemler koşuyor. Kimi toz toprak içinde kalmayı dert bile etmeden futbolun dayanılmaz coşkusunu hissediyor. Çocukların bu isteğine aileler ve futbolseverler de eşlik edince ortaya tam bir futbol festivali görüntüsü çıkıyor.

Futbolun evrensel değerleri fair-play, saygı, sevgi, dostluk ve kardeşlik duygusunun hakim olduğu festivalde herkes yıllar öncesinin temiz futbol özlemini gideriyor.

Yaklaşık 1 ay boyunca her hafta sonu futbolun en güzel görüntülerinin oluşacağı İzmir Çocuk Futbolu Festivali'nde toplam 122 maç oynanacak. Bol gollü maçları Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, yönetim kurulu üyesi Zafer Bilgetay, Çamdibispor Başkanı Şefik Yılmaz ile çok sayıda futbolsever de izleyip, çocuklara destek veriyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İzmir'de Toprak Sahada Futbol Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement