Izmir - Evde Yangın Çıktı 1'i Ağır 3 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Izmir - Evde Yangın Çıktı 1'i Ağır 3 Kişi Yaralandı

Izmir - Evde Yangın Çıktı 1\'i Ağır 3 Kişi Yaralandı

Evde yangın çıktı: 1'i ağır 3 kişi yaralandıİZMİR'in Karabağlar İlçesi'ndeki bir apartmanın 4'üncü katındaki bir evde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında, 1'i ağır, toplam 3 kişi yaralandı.

29.11.2016 10:37

Evde yangın çıktı: 1'i ağır 3 kişi yaralandı

İZMİR'in Karabağlar İlçesi'ndeki bir apartmanın 4'üncü katındaki bir evde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında, 1'i ağır, toplam 3 kişi yaralandı.

Bozyaka Mahallesi'nde 3104 sokakta bulunan dört katlı bir apartmanın en üst katındaki evde bugün saat 06.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevleri fark eden komşular durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevleri kısa sürede söndürürken evde bulunan Rabia Kuşoğlu (21), Mazlum Bakır (27) ve Mehmet Günay'ı (34) evden çıkardı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi olay yerinde yapmasının ardından yaralılar Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan yaralılardan Kuşoğlu'nun hayati tehlikesinin bulunduğu, diğer yaralıların ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yangının kesin çıkış nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Izmir - Evde Yangın Çıktı 1'i Ağır 3 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement