İzmir Fuarının Yıldızı: Yenimahalle Belediyesi! - Son Dakika
Güncel

İzmir Fuarının Yıldızı: Yenimahalle Belediyesi!

İzmir Fuarının Yıldızı: Yenimahalle Belediyesi!

Yenimahalle Belediyesi, 83. İzmir Enternasyonel Fuarı'nda (İEF) İzmirlilerin ilgisiyle karşılaştı.

03.09.2014 10:28

Yenimahalle Belediyesi, 83. İzmir Enternasyonel Fuarı'nda (İEF) İzmirlilerin ilgisiyle karşılaştı. Yenimahalle Belediyesi'nin sosyal belediyecilik anlayışı ile gerçekleştirdiği hizmetlerinin sergilendiği standlar, ziyaretçileri etkiledi.

-HİZMETTE TEKNOLOJİ FARKI-

Yurt içi ve yurt dışından birçok belediye ve özel firmanın katıldığı İEF'de, Yenimahalle Belediyesi'nin vatandaşlara hizmet sunarken kullandığı bilişim araçlarının tanıtımı yapıldı. Yenimahalle Belediyesi'nin hizmetlerinde kullandığı bilişim teknolojileri hakkında bilgi alan ve mobil hizmet aracını inceleyen ziyaretçiler hizmetlere ilişkin sorular yöneltti. Belediyenin dijital imar arşivi, tapu kadastroda elektronik entegrasyon, mobil belediyecilik, Yenikart ve resepsiyon masası gibi hizmetleri de davetlilerin ilgisini çekti.

Yenimahalle Belediyesi'nin kente kazandırdığı kalıcı eserlerin de tanıtıldığı fuarda, Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkez'inden Batıkent Meydan Semt Birimi'ne kadar onlarca yapı katılımcılardan ilgi gördü. Özellikle İzmir'de yaşayan Ankaralı ziyaretçiler, Yenimahalle'nin son 5 yılda yaşadığı değişimi inceledi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel İzmir Fuarının Yıldızı: Yenimahalle Belediyesi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement