İzmir - Karşıyaka'da Şampiyonluğa Görkemli Kutlama - Son Dakika
Güncel

İzmir - Karşıyaka'da Şampiyonluğa Görkemli Kutlama

İzmir - Karşıyaka\'da Şampiyonluğa Görkemli Kutlama

Türkiye Basketbol Ligi'nde 28 yıl sonra şampiyon olan Pınar Karşıyaka, kupayı büyük bir coşkuyla kutladı.

21.06.2015 01:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Basketbol Ligi'nde 28 yıl sonra şampiyon olan Pınar Karşıyaka, kupayı büyük bir coşkuyla kutladı. Yeşil-kırmızılı oyuncular ve teknik heyet, Karşıyaka Belediyesi'nin önünden saat 21.00'de üstü açık otobüse bindi. Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve Başkan Ali Erten, otobüsün önünden kortej oluşturarak yürüdü. Karşıyakalılar, binlerce taraftarın eşliğinde Çarşı'dan geçti. Bu esnada sahil boyuncu patlayan havai fişekler meşaleler geceyi aydınlattı.

Pınar Karşıyakalı basketbolcular, taraftarların yoğun ilgisi nedeniyle Bostanlı Rekreasyon alanında kurulan sahneye kadar 3 kilometrelik yolu 3 saatte alabildi. Takım kutlama alanına vardığında coşku doruğa ulaştı. Alanı dolduran onbinlerce Karşıyakalı, 'Şampiyon Kafsinkaf' tezahüratlarıyla yeri göğü inletti. Kaf-Kaf'a 3 sezonda 3 kupa kazandıran Antrenör Ufuk Sarıca ve oyuncular, isimleri tek tek anons edilerek sahneye davet edildi.

Bu şampiyonluğu 28 yıl beklediklerini söyleyen Başkan Ali Erten, Eski Başkan Fatih Diniz'i de sahneye davet ederek, "Bugün kupayı doyasıya kutlama günü" dedi. Gün içinde İstanbul Boğaziçi Köprüsü'ne 100 metrelik dev bir Karşıyaka bayrağı asan Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ise, "Ufuk Sarıca'nın da söylediği gibi bizim hayallerimiz hep büyük oldu. Üstgeçitlere değil Boğaz Köprüsü'ne astığımız bayrağa Asya ve Avrupa selam duruyor" diye konuştu.

Teknik heyet, oyuncular, yönetim ve taraftarın büyük özverisiyle yıllar sonra şampiyonluğun geldiğini söyleyen Akpınar, "Şampiyonluk geldi, salı günü Euroleague'i de Karşıyakamıza getireceğiz" ifadelerini kullandı. Karşıyakalılar, konuşmaların ardından hepbirlikte şampiyonluk pastasını kesti. Alanı dolduran taraftarla birlikte tezahürat yapan oyuncular, finalde Ankara'nın Bağları şarkısı eşliğinde hepbirlikte göbek attı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir - Karşıyaka'da Şampiyonluğa Görkemli Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement