İzmit Belediye Başkanı Doğan'dan Bayram Mesajı - Son Dakika
Yerel

İzmit Belediye Başkanı Doğan'dan Bayram Mesajı

İzmit Belediye Başkanı Doğan\'dan Bayram Mesajı

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak vatandaşların bayramını kutladı.

15.07.2015 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak vatandaşların bayramını kutladı.

Bayramların önemli bir fırsat olduğuna vurgu yapan Doğan, mesajında, "Bayramlar, kardeşlik, birlik, beraberlik ve dostluk duygularının en üst seviyede yaşandığı müstesna günlerdir. Yetimlerin, öksüzlerin, gariplerin, güçsüzlerin, darda kalmışların güldüğü, komşuluk ve akrabalık ilişkilerinin sıklaştığı bayramlarda millet bağımız sağlamlaşır, kenetlenir. Böyle günleri fırsat bilerek insanlar birbirlerine daha fazla yüreğini açmalı, küskünlükler bitirilmeli, çocuklar sevindirilmeli, büyükler hatırlanmalıdır. Toplum olarak, birbirimize sarılmalıyız. Gönüllerimiz bir yandan bayram coşkusuyla dolarken, diğer yandan dünyanın çeşitli yerlerinde mübarek Ramazan Bayramına açı içerisinde giren Müslüman kardeşlerimizin hüzün ve acılarını da aynı şekilde yüreklerimizde taşıyoruz. Toplumumuzun bayram günlerinin coşkusunu ve mutluluğunu sürekli hissedebilecekleri bir dünyada yaşamalarını diliyor ve bu amaçla kentimize hizmet ediyoruz. İnsanların mutluluğuna vesile olmak bizlerin en büyük ödülüdür. Bu düşüncelerle bütün vatandaşlarımızın, tüm İslam Alemi'nin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, bayramın tüm insanlığa bolluk, bereket, barış ve huzur getirmesini diliyorum" ifadelerine yer verdi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit Belediye Başkanı Doğan'dan Bayram Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement