İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Açıklaması

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Açıklaması

İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi Muhtarı Yaşar Doğan ve azalarını kabul eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "Mehmet Ali Paşa cazibe merkezi olacak" dedi.

16.10.2014 11:27

İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi Muhtarı Yaşar Doğan ve azalarını kabul eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "Mehmet Ali Paşa cazibe merkezi olacak" dedi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Mehmet Ali Paşa Mahallesi Muhtarı Yaşar Doğan ve azalarını makamında ağırladı. Muhtar ve azaların ziyareti sırasına İzmit Belediyesi Muhtar Masası Sorumlusu ve aynı zamanda Belediye meclis üyesi olan Mehmet Çetin de hazır bulundu. Mehmet Ali Paşa Mahalle Muhtarı Yaşar Doğan, yapılan hizmetler için Başkan Doğan'a teşekkür edip sorunları hakkında da bilgi verdi.

İzmit Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak son 10 yıldır Mehmet Ali Paşa bölgesine ayrı bir değer verdiklerini belirten İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "İzmit'in en büyük mahallelerinden olan Mehmet Ali Paşa, 10 yıl öncesine kadar unutulmuş, ikinci sınıf, varoş olarak görülmüş bir yerdi. Gölkaypark, Cephanelik Spor Tesisleri, Kadın Sosyal Yaşam Merkezi ve bölgeye yapılacak olan hastane projeleri başta Mehmet Ali Paşa olmak üzere kentimize değer katacak projelerdir" dedi.

Göreve geldikleri yaklaşık 5 yıl önce her mahalleye olduğu gibi Mehmet Ali Paşa'ya da ayrı bir önem vererek hizmet götürdüklerini hatırlatan Başkan Doğan,"Bu hizmetler bu dönemde de artarak devam edecek. El değmemiş, hizmet değmemiş tek sokak kalmayacak. Mehmet Ali Paşamıza güzel bir konak yapacağız. Bununla ilgili yer tahsisi çalışması devam ediyor. Şuanda Mehmet Ali Paşa'nın en önemli beklentisi yeni bir camii. Bununla ilgili hukuk süreçler var. Yer olayını netleştirdikten sonra şehrin belki de en büyük, en görkemli camisi ve meydanını yapıp, bir anlamda Mehmet Ali Paşa'yı bir cazibe merkezi haline getirmek istiyoruz" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement