İzmit Belediyesi Mahalle Turları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

İzmit Belediyesi Mahalle Turları Devam Ediyor

İzmit Belediyesi Mahalle Turları Devam Ediyor

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın büyük önem verdiği ve yaklaşık altı yıl önce startını verdiği mahalle inceleme gezileri devam ediyor.

31.08.2015 13:03

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın büyük önem verdiği ve yaklaşık altı yıl önce startını verdiği mahalle inceleme gezileri devam ediyor.

Haftanın en az iki günü yapılan mahalle inceleme gezisi Karadenizliler mahallesi ile devam etti. Solaklar yolu üzerindeki Karadenizliler mahalle inceleme gezisine Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, belediye meclis üyesi Ersin Alpaslan ve daire müdürleri katıldı. Mahalle muhtarı Fikri Narin'in de hazır bulunduğu inceleme gezisinde Başkan Vekili Bulut ve beraberindekiler, cadde ve sokakları gezerek sorunları yerinde tespit ettiler. Gezide mahallelilerle sohbet eden İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, "Mahalle inceleme gezileri sayesinde halkımızla içi içe olup, sorunları yerinde görüp çözüm konusunda karşılıklı görüş alış verişinde bulunuyoruz. Oldukça yararlı olan mahalle inceleme gezilerimiz bundan sonra da devam edecek" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit Belediyesi Mahalle Turları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement