İzmit Belediyesi Erenler Mahallesini İnceledi - Son Dakika
Yerel

İzmit Belediyesi Erenler Mahallesini İnceledi

İzmit Belediyesi Erenler Mahallesini İnceledi

İzmit Belediyesi görevlileri, mahallelerdeki eksiklikleri yerinde görmek adına düzenlediği geziler kapsamında Erenler Mahallesinde incelemelerde bulundu.

11.07.2014 14:35  Güncelleme: 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediyesi görevlileri mahallelerdeki eksiklikleri yerinde görmek adına düzenlediği geziler kapsamında Erenler mahallesinde incelemelerde bulundular.

İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir ve daire müdürlerinin katıldığı mahalle gezisinde, Erenler Mahalle Muhtarı Yaşar Eker ile birlikte cadde ve sokaklar tek tek dolaşılarak eksikler yerinde tespit edildi. Yaklaşık 4 saat süren inceleme gezisiyle ilgili bilgi veren Başkan Vekili İbrahim Bulut, "Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan, mahalle gezilerine büyük önem veriyor. Geçen 5 yıldan beri bu geziler haftanın 2 günü mutlaka yapılıyor. Belediyeciliği makamda değil sokakta yaparak sorunlara daha hızlı ve etkin çözüm bulunuyor. Vatandaşı belediyeye değil belediyeyi vatandaşın ayağına götürüyoruz. Yapılan gezilerin çok yararını görüyoruz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit Belediyesi Erenler Mahallesini İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement