İzmit Belediyesi Özel- Devlet Okulu Ayrımı Yapmıyor - Son Dakika
Yerel

İzmit Belediyesi Özel- Devlet Okulu Ayrımı Yapmıyor

İzmit Belediyesi Özel- Devlet Okulu Ayrımı Yapmıyor

İzmit Belediyesi özel okullar ile devlet okulları arasında ayrım yapmadan tüm öğrencilere bisiklet dağıtıyor.

20.04.2015 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediyesi özel okullar ile devlet okulları arasında ayrım yapmadan tüm öğrencilere bisiklet dağıtıyor.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ın talimatıyla 3 yıl önce başlatılan ve şimdiye kadar 15 bin öğrenciye verilen bisikletlerden bu sene de 5 bin öğrenciye dağıtılıyor. Bir süre önce başlayan ve belirli bir program çerçevesinde devam eden bisiklet dağıtımlarının Mayıs ayı ortalarına kadar devam edeceği öğrenildi.

Tüysüzler Mahallesi'nde bulunan Şehit Öğretmen Erkan Aydın Ortaokulu'nda 34 öğrenciye ve Özel Atafen Ortaokulu'nda da 122 öğrenciye bisikletleri Başkan Doğan tarafından teslim edildi. Bisiklet dağıtım törenlerine Başkan Doğan'ın yanı sıra öğretmenler, veliler ve öğrenciler de katıldı.

Bisiklet dağıtımlarında konuşan Başkan Doğan, "Şimdiye kadar 15 bin öğrenciye bisiklet dağıttık. Bu sene de 5 bin öğrenciye bisikletlerini teslim edeceğiz. Dünyanın hiçbir yerinde bu kadar çok çocuğa bisiklet verilmemiştir. İzmit Belediyesi olarak herkese örnek olacak proje ile bisikletin girmediği tek bir ev bırakmak istemiyoruz. Ayrıca, bisiklet verirken devlet okulu, özel okulu ayrımı da yapmıyoruz. Çünkü çocuk her yerde çocuktur" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit Belediyesi Özel- Devlet Okulu Ayrımı Yapmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement