İzmit'te Yeni Dönemin İlk Meclisi Toplandı - Son Dakika
Yerel

İzmit'te Yeni Dönemin İlk Meclisi Toplandı

İzmit\'te Yeni Dönemin İlk Meclisi Toplandı

İzmit Belediyesinin yeni dönemdeki ilk meclis toplantısı, Dr. Nevzat Doğan Başkanlığında yapıldı.

12.04.2014 17:53  Güncelleme: 18:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediyesi'nin yeni dönemdeki ilk meclis toplantısı Dr. Nevzat Doğan Başkanlığında yapıldı. Belsa'daki meclis toplantısında 22 madde ele alındı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan toplantıda açılış konuşmasını yapan İzmit Belediye Başkan Dr. Nevzat Doğan, "Öncelikle geçen dönem birlikte çalıştığımız fakat bu dönem aramızda olmayan Belediye Meclis üyesi arkadaşlarımıza geçen dönemdeki çalışmalarından dolayı teşekkür etmek istiyorum. Aramıza yeni katılan Belediye Meclis üyelerimize de hoş geldiniz diyerek yeni dönemde kendilerine başarılar diliyorum. Yeni dönemde de kentimizin geleceği için el ele vereceğiz. Sorumluluk sahibi bireyler olarak, oturduğumuz bu koltuklarda güzel anılar bırakmak istiyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada, sevgi ve saygının hakim olacağı İzmit Belediyesi Meclisi'nin İzmit'e mutluluklar, güzellikler katmasını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından seçimler yapıldı. 2013 yılı faaliyet raporunun da okunup oylandığı meclis toplantısında başkan katipleri, meclis vekilleri, encümen üyeleri, ihtisas komisyon (çevre sağlık, türlü işler, imar komisyonu, plan bütçe, eğitim ve gençlik, kültür, turizm ve sanat, sosyal hizmetler) üyeleriyle Marmara Boğazlar Birliği, Sağlıklı Kentler Birliği ve Tarihi Kentler Birliği üyeleri de belirlendi.

İzmit Belediyesi'nin yeni dönemdeki ikinci meclis toplantısı 6 Mayıs Salı ünü saat 15.30'da gerçekleştirilecek. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit'te Yeni Dönemin İlk Meclisi Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement