İznik'in Sokak İftarları Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

İznik'in Sokak İftarları Sona Erdi

İznik\'in Sokak İftarları Sona Erdi

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ın Ramazan ayında başlattığı Geleneksel Sokak İftarların sonuncusu Selçuk Mahallesi Saray Sokak ile tamamlandı.

03.07.2016 10:55

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'ın Ramazan ayında başlattığı Geleneksel Sokak İftarların sonuncusu Selçuk Mahallesi Saray Sokak ile tamamlandı.

İznik Belediyesinin düzenlediği Selçuk Mahallesi Saray sokak iftarına İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve eşi Hacer Sargın, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, Belediye Meclis Üyeleri Necmettin Çömez, Ahmet Yıldırım, İsmail Pencik, Öner Erim, Selçuk Mahalle Muhtarı Seli Sarıkaya ve yönetimi ile mahalle sakinleri katıldı.

Selçuk Mahallesi Saray Sokak iftarında yemek duası yapan ve konuşan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, "İznik Belediyesi olarak başlattığımız uygulama ile mahallelerimizde iftarlar düzenledik. Son sokak iftarımızı da bu mübarek Kadir Gecesinde sizlerle birlikte açtık. Bu vesile ile hepinizin Kadir Gecesi mübarek olsun. Ramazan ayı birlik, beraberlik, rahmet ve mağfiret ayı. Bunlardan hep birlikte istifade edelim dedik. İftarımıza teşriflerinizden dolayı Allah razı olsun. Dualarınızı bizlerden eksik etmeyin. Cenab-ı Hak bizlere güç kuvvet verdikçe bizde sizlere hizmet etmeye devam ediyoruz. Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmasın hiçbir zaman diyoruz. Aramıza nifak tohumları sokmak isteyenlere Cenab-ı Hak fırsat vermesin. Bu ülkeyi bölmek, parçalamak isteyenleri de Allah kahhar ismiyle kahrı perişan etsin. Bunlara yardım ve yataklık yapanlara Allah fırsat vermesin. Cenab-ı Hak şimdiden hepinizin Ramazan Bayramını mübarek eylesin. Ramazan Bayramını birlik ve beraberlik içerisinde tüm sevdiklerinizle birlikte geçirmek nasip eylesin. Allah hiç birinize dert verip de derman aratmasın, hiç birimizi namerde muhtaç etmesin diyor, hepinize saygılar sevgiler sunuyorum" dedi.

Başkan Sargın iftara katılan çocuklara bayramlık hediye oyuncak dağıtarak, çocukların yüzünü güldürdü. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İznik'in Sokak İftarları Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement