İznik'te 2015 Kasım Ayı Meclisi Uluslararası Düzeyde Yapıldı - Son Dakika
Güncel

İznik'te 2015 Kasım Ayı Meclisi Uluslararası Düzeyde Yapıldı

İznik\'te 2015 Kasım Ayı Meclisi Uluslararası Düzeyde Yapıldı

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Başkanlığında 2015 Kasım Ayı Meclis Toplantısı Kardeş şehir Pithiviers Belediyesi Meclis Üyelerinin katılımı ile Uluslararası düzeyde yapıldı.

05.11.2015 11:52  Güncelleme: 11:53

Kardeşlik Antlaşması için ilçemiz de misafir olarak bulunan Fransa Lorient Şehri Pithiviers Belediye Başkan Yardımcısı Anthony Brosse ve meclis üyeleri de Kasım ayı meclis toplantısına katılarak destek verdi.

Pithiviers ve İznik Belediye Meclisinde kardeşlik köprüsü kurulması hususunda oybirliği ile karar verilmişti. Birbirleri ile tanışan Belediye Meclis üyeleri karşılıklı olarak birbirlerini tebrik ettiler.

Başkan Sargın, Meclis toplantısında yaptığı konuşmasında "Bu gün meclis toplantımızda misafirlerimiz var . Bu gün itibari ile imzaladığımız sözleşme gereği Fransa Pithiviers şehri ile kardeş olmuş bulunuyoruz. Kendilerine hoş geldiniz diyoruz. Meclis toplantımızı birlikte yapacağız. Onlarda toplantı da yanımızda olacaklar evet ve hayır oylarını verecekler" dedi.

İznik Belediye Meclisi Belediye Başkanı Osman Sargın Başkanlığında 2015 Kasım Ayı Meclisi 7 Gündem maddesi ve 4 ek gündem ile toplanırken, gündemdeki maddeler tek tek görüşülerek karara bağlandı. 2015 Aralık Ayı Meclis toplantısının 1 Aralık 2015 tarihinde saat:15.00'te yapılmasına karar verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İznik'te 2015 Kasım Ayı Meclisi Uluslararası Düzeyde Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement