İznik'te Cadde Ve Sokaklar Projelendiriliyor - Son Dakika
Güncel

İznik'te Cadde Ve Sokaklar Projelendiriliyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ile İznik Belediye Başkanlığı yollarda proje çalışmalarına start verdi.

24.12.2014 15:14

Bursa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Hakan Koyunlular, Ulaşım Koordinasyon Şube Müdürü Selahattin Dinç, İnşaat Teknikerleri Selim Abdulkadir Gözler, Mehmet Ali Akansu Belediye Başkanı Osman Sargın'ı ziyaret etti.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Bursa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Hakan Koyunlular'a ve heyete İznik Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Hıştıroğlu, Necati Tosun, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yıldırım, İznik Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü İnşaat Mühendisi Enes Emrah Açıkgöz ile birlikte cadde ve sokakları yerinde incelediler.

Atatürk Caddesi, Kılıçaslan Caddesi, Maltepe ve Sahil yolu caddeleri üzerinde proje çalışmalarına başlandığını belirten, Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı açıklamada "Özellikle altyapı çalışmaların bittiği bölgelerde yol çalışmaları aralıksız devam ediyor. Ana caddelerimiz üzerinde yapılmasını planladığımız yürüyüş yolları, bisiklet yolları, park yerlerin yanı sıra yoğun trafik nedeniyle olumsuzluğa sebep olan bölgelere sinyalizasyon sistemi kurulması konularını yetkililere ilettik. Yapılacak yol ve ışıklandırma projelerinde yer alması için birlikte keşifte bulunduk. Bazı Ana Cadde ve sokaklar tek yön olacak. Bazı yollar ise trafiğe kapatılacak. İlçemizi daha yaşanabilir hale getirmek için projelendirme çalışmalarına başlandı" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İznik'te Cadde Ve Sokaklar Projelendiriliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement