İznik'te Sokak Köpeği 7 Yaşındaki Çocuğun Yüzünü Isırdı - Son Dakika
Güncel

İznik'te Sokak Köpeği 7 Yaşındaki Çocuğun Yüzünü Isırdı

İznik\'te Sokak Köpeği 7 Yaşındaki Çocuğun Yüzünü Isırdı

Bursa'nın İznik İlçesi'nde, evinin önündeki sokağa köpeği, kendisiyle oynamak isteyen 7 yaşındaki Anıl Umutlu'yu yüzünden ısırdı.

22.05.2015 17:32

Bursa'nın İznik İlçesi'nde, evinin önündeki sokağa köpeği, kendisiyle oynamak isteyen 7 yaşındaki Anıl Umutlu'yu yüzünden ısırdı. Hastanede tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edilen küçük Anıl'ın babası İlkem Umutlu, belediyeyi önlem almamakla suçlayarak, " Belediye köpekleri itlaf etmesin ama çocuklarımızın da güven içinde sokak ve parklarda dolaşmalarını istiyoruz? dedi.

Olay, İznik Selçuk Mahallesi Altınkent Sokak'ta meydana geldi. Evlerinin önünde oynayan Anıl Umutlu sevmek istediği sokak köpeği tarafından yüzünden ısırıldı. Acı içerisinde eve koşan küçük çocuk, annesi Fatma Umutlu tarafından İznik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yanağından ve alnından ısırılarak yaralanan Anıl Umutlu, buradaki ilk müdahalesinin ardından Bursa'ya sevk edildi. Baba İlkem ve anne Fatma Umutlu, çocuklarını tedavi ettirebilmek için önce Çekirge Devlet Hastanesi'ne oradan da Uludağ Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitti.

Baba İlkem Umutlu, burada gerekli tedavinin yapıldığını ancak, 6 ay sonra plastik cerrahi uygulanacağını söyledi.

Küçük Anıl'ı ailesi, olayda ihmali bulunduğunu öne sürdüğü İznik Belediyesi hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

Isıran sokak köpeği, bu gün hala aynı sokakta dolaştığını belirten İlkem Umutlu, yaşanan olaya duyarsız kalan İznik belediyesi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyledi. Çocukların sokak ve parklarda güven içinde oynamalarını istiyoruz. Başıboş köpeklerin de itlaf edilmesine karşıyız. Ben ve ailem hayvanseveriz. Belediye geçen ay modern hayvan barınakları yaptı. Köpeklere buralarda bakılsın? dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İznik'te Sokak Köpeği 7 Yaşındaki Çocuğun Yüzünü Isırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Anıl umutlu: Kopek beni ısırdı 0 0 Yanıtla

Advertisement